• Lorem ipsum

Hausbrandt

Hausbrandt Columbus Gourmet bonen 1kg
Hausbrandt
Columbus Gourmet bonen 1kg
Uitmuntendheid in 1 kopje . Hausbrandt Gourmet Columbus; koffiebonen is gemaakt van de beste bonen en combineert vakkundig de aroma's en nobele smaken van Colombiaanse Arabica. 
€21,99
Hausbrandt Espresso Nonnetti  bonen 1kg
Hausbrandt
Espresso Nonnetti bonen 1kg
Hausbrandt Espresso - Nonnetti koffiebonen; een selectie van de beste Arabica en Robusta bonen wordt gebruikt voor de Hausbrandt Nonnetti. Milde blend en weinig bitter.
€18,49
-10%
Hausbrandt Superbar bonen 1kg
Hausbrandt
Superbar bonen 1kg
Hausbrandt Superbar bonen; Koffie die wordt gekenmerkt door een volle body en nauwelijks waarneembare zuren. In de afdronk zijn er delicate tonen van zure bittere cacao en zoethout. Een gevarieerde smaakbeleving.
€19,99€17,99
-18%
Hausbrandt Decaffeinato bonen 1kg
Hausbrandt
Decaffeinato bonen 1kg
Cafeïnevrije koffie op het allerhoogste niveau en wel zeer geslaagd. Het kruidige karakter blijft netjes overeind, de cremelaag overigens ook. Blend met delicate eigenschappen, het valt op door het delicate aroma van 100 % Arabica koffie.
€21,99€17,99
Hausbrandt Academia bonen 1kg
Hausbrandt
Academia bonen 1kg
Hausbrandt Academia koffiebonen; de Academia van de Torrefazione Hausbrandt Trieste 1892 SpA is de nummer 1 in de bars en cafés van Italië. Voor zijn hoge kwaliteit kreeg de Hausbrandt Academia de gouden medaille van de Maestri Pasticcieria Di Italiana.
€20,69
Hausbrandt Gourmet bonen 1kg
Hausbrandt
Gourmet bonen 1kg
Een melange van geselecteerde 100% Arabica koffie, met kruidige en citroenachtige noten. De delicate zoetheid en verfijnde zuurgraad maken dit tot een gewaardeerde, verfijnde koffie. Perfect voor elk moment van de dag
€22,85
Hausbrandt Qualità Rossa bonen 1kg
Hausbrandt
Qualità Rossa bonen 1kg
Hausbrandt Qualità Rossa koffiebonen; deze koffie is met veel liefde samengesteld. Het bestaat uit een mix van 60% Arabica en 40% Robusta koffiebonen.
€14,99
-12%
Hausbrandt H Hausbrandt bonen 1kg
Hausbrandt
H Hausbrandt bonen 1kg
Koffie met zoete en kruidige kenmerken, medium body en een gemiddelde zuurgraad. Het heeft een zoete en aangename smaak, die zich onderscheidt door tonen van hazelnoot en cacao. Vol, krachtig en romig tegelijk.
€22,69€19,99
Hausbrandt Trieste bonen 1kg
Hausbrandt
Trieste bonen 1kg
Hausbrandt Trieste is een mix van hoogwaardige Arabica en robusta bonen. Het is een medium gebrande koffie en vrij intens van smaak. De nasmaak doet herinneren aan drop en bittere chocolade.
€18,79
Hausbrandt Academia Dark Roast bonen 1kg
Hausbrandt
Academia Dark Roast bonen 1kg
Hausbrandt Academia Dark Roast koffiebonen; de Academia van de Torrefazione Hausbrandt Trieste 1892 SpA is de nummer 1 in de bars en cafés van Italië.
€21,99
Hausbrandt Proefbakje Hausbrandt Qualita Rossa 200 gram
Hausbrandt
Proefbakje Hausbrandt Qualita Rossa 200 gram
Heeft u deze bonen altijd al een keer willen proeven, maar vond u 1kg teveel? Dan is dit de uitgelezen kans om daar van te profiteren! Meer te weten komen over de smaak?
€3,47
Hausbrandt
Tientallen jaren ervaring in koffieverwerking gecombineerd met passie en het gebruik van technologisch geavanceerde machines stellen Hausbrandt in staat haar klanten een reeks uitstekende melanges aan te bieden. Van 100% Arabica tot cafeïnevrij, Hausbrandt selecteert, verwerkt en verpakt de beste melanges van over de hele wereld, waardoor een consistente kwaliteitsstandaard wordt bereikt.

Hausbrandt koffie waar te koop? Bij koffiezone de online Hausbrandt winkel. Voor echt koffie voordeel moet je bij Koffiezone zijn.

Koop hier je Hausbrandt koffie voor op het werk. Koffie zakelijk kopen met korting per hele doos.

Koffiezone heeft Hausbrandt koffie aanbieding voor grootverbruikers zoals horeca, bedrijven en andere zakelijke gebruikers. Zakelijk koffiebonen bestellen of kopen doe je bij Koffiezone. Is koffie zakelijk aftrekbaar? Koffie zakelijk kopen zijn zakelijke kosten en is dus aftrekbaar zolang het uitgaven zijn die u doet voor uw onderneming. U kunt kiezen voor een koffie zakelijk abonnement bij Koffiezone. 

Bel ons gerust.