• Lorem ipsum

Durgol

-14%
Durgol  Durgol Universal snel-ontkalker flacon 750 ml
Durgol
Durgol Universal snel-ontkalker flacon 750 ml
De speciale formule garandeert een efficiënte ontkalking, tast daarbij het materiaal niet aan. Daarnaast is het product veilig voor levensmiddelen en voor het milieu. Durgol universal is de universele snelontkalker voor alle huishoudelijke voorwerpen.
€6,99€5,99
Durgol  Durgol Swiss reinigingstabletten 10 x 1,6 gr
Durgol
Durgol Swiss reinigingstabletten 10 x 1,6 gr
Durgol Swiss reinigingstabletten 10 stuks voor koffiemachines van alle soorten en merken
De beste reiniging voor alle merken vol- en halfautomaten en capsulemachines. Geeft uw koffie de aroma, crema en temperatuur weer terug.
€6,89
Durgol  Durgol Swiss espresso ontkalker 500ml
Durgol
Durgol Swiss espresso ontkalker 500ml
De beste ontkalker voor alle merken vol- en halfautomaten en capsulemachines. Geeft uw koffie de aroma, crema en temperatuur weer terug. Durgol swiss espresso is zeer effectief tegen kalk en werkt tot 10 x sneller dan standaard ontkalkproducten.
€9,98
Durgol  Durgol Swiss espresso ontkalker 2 flacons a 125ml
Durgol
Durgol Swiss espresso ontkalker 2 flacons a 125ml
Durgol swiss espresso is zeer effectief tegen kalk en werkt tot 10 x sneller dan standaard ontkalkproducten. Aanbevolen door experts, servicecentra en fabrikanten van koffiemachines.
€6,89
Durgol  Durgol ontkalker koffiepad flacon 500 ml.
Durgol
Durgol ontkalker koffiepad flacon 500 ml.
Reduceert service- & reparatiekosten. Veilig, reuk- en smaakloos. Zeer effectief en klaar voor gebruik. 1 fles voor 4 x 125 ml ontkalken
€6,89
Durgol  Durgol melksysteem reiniger 500ml
Durgol
Durgol melksysteem reiniger 500ml
Eenvoudig in gebruik + dosseerdop Zeer effectieve en hygiënische reiniging Verlengt de levensduur van uw machine 1 fles voor 10 x reinigen  
€7,25
-14%
Durgol  Durgol Ecologische bio-ontkalker 500 ml
Durgol
Durgol Ecologische bio-ontkalker 500 ml
Durgol universal bio is een ecologische snelontkalker op basis van melkzuur voor keukenapparatuur, huishoudartikelen, oppervakken en armaturen. 500 ml lost ca 25 gram kalk op, zeer snelle werking, veilig, reuk en smaakloos, effectieve corrosiebescherming
€6,99€5,99
Durgol

De beste ontkalker en reiniging voor uw koffieapparatuur

Als Zwitsers familiebedrijf produceert Düring AG al sinds 1951 het meest betrouwbare product tegen kalk. Een kwaliteitsproduct dat kalkaanslag snel, grondig en veilig oplost. Alle producten van Durgol zijn ontwikkeld in samenwerking met fabrikanten en service-organisaties en hebben elk haar specifieke toepassing.

Het geheim van het succes

Drie deskundige tips voor het onderhoud van koffiemachines