• Lorem ipsum

Sukrin

Sukrin Sukrin Sugar Gold 500g, alternatief voor bruine rietsuiker
Sukrin
Sukrin Sugar Gold 500g, alternatief voor bruine rietsuiker
Sukrin Gold is een natuurlijke, caloriearme en suikervrije vervanger van bruine suiker, zonder enige concessies te doen aan smaak. Gebruik Sukrin Gold als vervanger voor witte of bruine basterd suiker. Perfect voor in de thee en koffie, en in de yoghurt.
€8,75
Sukrin SUKRIN 500g, suikervervanger 100% erythritol, zonder stevia
Sukrin
SUKRIN 500g, suikervervanger 100% erythritol, zonder stevia
Sukrin ziet eruit als suiker en de zoetkracht is 70% ten opzichte van reguliere suiker, maar is calorievrij en 100% natuurlijk! Het is de perfecte vervanger voor suiker in je koffie, thee en bakrecepten. Begin een gezondere levensstijl met Sukrin.
€7,75
Sukrin

Sukrin maakt lekker eten gezonder!

 Geschikt voor diabetici
 Suikervervangers
 Meelproducten
 

Over Sukrin

We nemen je graag mee in ons Sukrin-verhaal! Wie zijn wij, en waar komt Sukrin vandaan? Wat is onze missie, onze visie? Ontdek de meest revolutionaire suikervervanger op de markt, en maak kennis met haar gebruikers.

Wat is Sukrin?

Het merk Sukrin werd opgericht in 2007 door het Noorse bedrijf Funksjonell Mat AS. Sukrin produceert een breed assortiment met 100% natuurlijke en caloriearme suiker alternatieven op basis van erythritol. Het is een stof die van nature voorkomt in onder andere peren, meloenen en champignons. Naast deze suikervervangers bevat ons assortiment ook andere koolhydraatarme producten zoals diverse soorten meel, bakmixen en chocolade!

Wat is onze missie?

Bij Sukrin streven we samen naar één doel: jou helpen bij het bereiken van een gezonde leefstijl te bereiken. Of je nu een koolhydraatarm, ketogeen, proteïnerijk of glutenvrij voedingspatroon volgt, kun je hiervoor terecht bij Sukrin! Al onze producten zijn zo natuurlijk en onbewerkt mogelijk.

Met onze producten willen we het voor jou gemakkelijker maken om een gezonde levenswijze na te streven. Daarnaast willen we je ook graag inspireren om lekker eten gezonder te maken.

We hebben slechts één lichaam. We kunnen er dus maar beter goed zorg voor dragen, met voldoende lichaamsbeweging en gezonde voeding. Helaas zitten er vandaag zoveel toegevoegde (en vaak verborgen) suikers in de producten uit de supermarkt, dat het moeilijk wordt om te weten hoeveel suiker we eigenlijk consumeren. Met Sukrin wordt dit een heel stuk gemakkelijker. Vandaag kun jij beginnen met lekker eten nog gezonder te maken met Sukrin!

Wat is onze visie?

Wij zijn van mening dat gezonde voedingswaren even goed kunnen smaken als de minder gezonde varianten. Door goede producten te ontwikkelen, kunnen we ervoor zorgen dat jij kunt genieten van dezelfde goede smaak, zonder je gezondheid te schaden. Als iedereen elke dag een eetlepel minder suikers zou consumeren, creëren we een meer bewuste en gezonde toekomstige ik.

Wij geloven erin dat als je 2 eetlepels normale tafelsuiker vervangt met natuurlijke suikervervangers, je al grote stappen maakt. Het gaat er niet om dat je een suikervrij leven creëert, maar dat je een bewuster leven voor jezelf creëert. Wij helpen je uiteraard graag om dit te bereiken!