• Lorem ipsum

Schirmer

-3%
Schirmer Schirmer Cafeïnevrije bonen 1kg
Schirmer
Schirmer Cafeïnevrije bonen 1kg
Schirmer cafeïnevrije koffiebonen; 
Cafeïnevrije koffiebonen van het koffiehuis Schirmer uit Dortmund. Deze cafeïnevrije koffiebonen zijn samengesteld uit zowel Arabica als Robusta bonen.
€9,99€9,69
-16%
Schirmer Schirmer Bio Cafe Creme 1854 bonen 1kg - THT 30-7-2024
Schirmer
Schirmer Bio Cafe Creme 1854 bonen 1kg - THT 30-7-2024
Schirmer Cafe Creme 1854 biologische fairtrade koffiebonen;
Deze duurzaam geteelde koffie uit Schirmer voldoet aan de biologische eisen, die streng worden gecontroleerd.
€12,69€10,69
Schirmer Schirmer Café Creme 1854 bonen 1kg
Schirmer
Schirmer Café Creme 1854 bonen 1kg
Schirmer Cafe Creme koffiebonen; 
Geproduceerd volgens het Schirmer-recept in 1854, worden de koffiebonen zorgvuldig geleid naar de volledige ontwikkeling van hun smaak in het langdurige brandproces.
€10,99
Schirmer Schirmer Bio Cafe Creme 1854 bonen 1kg
Schirmer
Schirmer Bio Cafe Creme 1854 bonen 1kg
Schirmer Cafe Creme 1854 biologische fairtrade koffiebonen;
Deze duurzaam geteelde koffie uit Schirmer voldoet aan de biologische eisen, die streng worden gecontroleerd.
€12,69
Schirmer Schirmer 1854 Il Vero Espresso bonen 1 kg
Schirmer
Schirmer 1854 Il Vero Espresso bonen 1 kg
De typische espressobonen en de speciale espressoroosting geven deze espresso een pittige en sterk aromatische koffiesmaak.
€9,99
Schirmer Schirmer Bio Espresso 1854 bonen 1kg
Schirmer
Schirmer Bio Espresso 1854 bonen 1kg
Schirmer Bio espresso 1854 biologische fairtrade koffiebonen; Uit de biologische landbouw komt deze uitstekende espresso, die in een speciaal proces zachtjes is geroosterd.
€12,69
Schirmer Schirmer Espresso koffiebonen 1 kg
Schirmer
Schirmer Espresso koffiebonen 1 kg
Deze melange bevat geselecteerde Arabica-koffie uit de beroemdste teeltgebieden ter wereld, gemengd met Robusta-koffie van hoge kwaliteit. De verpakking met aromabeschermingsventiel beschermt het koffiearoma effectief.
€8,99
Schirmer Schirmer 1854 Colosseo Espresso bonen 1 kg
Schirmer
Schirmer 1854 Colosseo Espresso bonen 1 kg
De typische espresso koffiebonen (Arabica / Robusta) en de speciale espresso branding geven deze espresso het koffiegenot a la ITALIA - sterk, aromatisch en pittig.
€10,29
Schirmer

Schirmer Koffie: Een Passie voor Kwaliteit en Traditie

Schirmer Koffie, een trotse Duitse koffiebranderij met een rijke geschiedenis, heeft een onwankelbare reputatie opgebouwd als producent van koffie van de hoogste kwaliteit. Al meer dan 100 jaar weet Schirmer koffieliefhebbers te betoveren met hun uitmuntende blends en ambachtelijke vakmanschap. Met een ongeëvenaarde passie voor kwaliteit en traditie biedt Schirmer een scala aan koffieproducten die zelfs de meest veeleisende fijnproevers tevreden zullen stellen.

Authentieke Duitse Vakmanschap

Schirmer Koffie streeft ernaar om de essentie van authentiek Duits vakmanschap vast te leggen in elke kop koffie die ze produceren. Van het zorgvuldig selecteren van de beste koffiebonen uit diverse herkomstlanden tot het ambachtelijke brandproces, elk aspect van Schirmer's productieproces is doordrenkt van traditionele waarden en strengheid. Het resultaat is een koffie die volgens de hoogste normen wordt geproduceerd en een ongeëvenaarde smaak en aroma biedt.

Premium Koffiebonen uit de Hele Wereld

Schirmer Koffie hecht veel belang aan het gebruik van de beste koffiebonen van over de hele wereld. Ze reizen naar afgelegen koffieplantages en werken nauw samen met lokale boeren om de hoogste kwaliteit bonen te selecteren. Elke koffieboon wordt met zorg behandeld en met precisie gebrand om de optimale smaak en aroma te bereiken. Of het nu gaat om een rijke donkere branding voor een intense espresso of een mildere branding voor een gebalanceerde kop koffie, Schirmer Koffie biedt een verscheidenheid aan smaken en blends om aan de voorkeuren van elke koffieliefhebber te voldoen.

Duurzaamheid en Maatschappelijke Verantwoordelijkheid

Naast het streven naar kwaliteit heeft Schirmer Koffie een sterke toewijding aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Ze zetten zich in voor eerlijke handelspraktijken en werken nauw samen met boerengemeenschappen om de levensomstandigheden van de koffieboeren te verbeteren. Schirmer ondersteunt ook initiatieven voor milieubehoud en streeft naar duurzame productiepraktijken om hun ecologische voetafdruk te minimaliseren. Bij het genieten van Schirmer Koffie kun je er zeker van zijn dat je bijdraagt aan een betere wereld.

Een Wereld van Smaken

Schirmer Koffie biedt een breed scala aan koffieproducten om aan verschillende smaakvoorkeuren te voldoen. Van rijke en krachtige espresso's tot milde en evenwichtige filterkoffie, er is voor elk moment en elke stemming een perfecte Schirmer-koffie. De koffie wordt verpakt in luchtdichte zakken om de De koffie wordt verpakt in luchtdichte zakken om de versheid en de volle smaak te behouden, zodat elke keer dat je een pak Schirmer Koffie opent, je kunt genieten van de ultieme versheid en aroma's.

Schirmer Koffie voor elke Gelegenheid

Of je nu 's ochtends een kopje koffie nodig hebt om de dag te beginnen, een oppepper in de middag wilt of een heerlijk moment voor jezelf wilt creëren na het avondeten, Schirmer Koffie is er voor elke gelegenheid. Met hun brede assortiment aan smaken en intensiteiten kun je jouw perfecte kopje koffie kiezen, afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren.

Ontdek de Magie van Schirmer Koffie

Schirmer Koffie neemt je mee op een reis door de wereld van koffie, waar passie en traditie samenkomen om de beste koffie-ervaring te bieden. Met hun ongeëvenaarde aandacht voor kwaliteit, duurzaamheid en smaak zorgt Schirmer ervoor dat elke slok van hun koffie een moment van puur genot is. Laat je betoveren door de rijke aroma's, de volle smaken en de verfijnde nuances die Schirmer Koffie te bieden heeft.

Bestel vandaag nog Schirmer Koffie en ontdek zelf de unieke smaakbeleving die deze Duitse koffiebranderij te bieden heeft. Laat je verrassen door de perfecte balans tussen traditie, vakmanschap en smaak. Met Schirmer Koffie ben je verzekerd van een kopje koffie van de hoogste kwaliteit, elke keer weer. Geniet van de magie van Schirmer Koffie en maak van elk koffiemoment een bijzondere ervaring.