• Lorem ipsum

Passalacqua

-10%
Passalacqua  Passalacqua Caffé Cremador bonen 1 kg
Passalacqua
Passalacqua Caffé Cremador bonen 1 kg
Cremador is een Passalacqua-blend die bestaat uit 5 van de beste origines ter wereld voor een resultaat met een uitzonderlijk aroma en een perfecte balans, in vele formaten om van te genieten aan de bar, thuis en op kantoor.
€19,95€17,95
Passalacqua  Passalacqua Vesuvio bonen 1kg
Passalacqua
Passalacqua Vesuvio bonen 1kg
Een perfecte melange van de beste Arabica-koffie en de fijnste Robusta-variëteiten wordt een perfecte balans bereikt in het kopje tussen een intens aroma, een perfecte body, een langdurige smaak en de typische romigheid van Napolitaanse koffie.
€22,95
-10%
Passalacqua  Passalacqua Caffé Mehari bonen 1 kg
Passalacqua
Passalacqua Caffé Mehari bonen 1 kg
Mehari is de Passalacqua koffiemelange met een buitengewone balans voor een sterke en volle koffie, geweldige body en room in het kopje, het biedt een intense smaakervaring waardoor deze melange een van de meest gewaardeerde en gevraagde is.
€20,95€18,95
Passalacqua  Passalacqua Mexico bonen 1kg
Passalacqua
Passalacqua Mexico bonen 1kg
Zowel voor de bar als thuis, de koffie met de Mekico melange voldoet aan de smaakpapillen van de meest veeleisende klanten: de persistentie van een unieke smaak samen met een onverwachte zoetheid zijn kenmerken van deze 100% Arabica melange.
€22,95
Passalacqua  Passalacqua Mekico Plus bonen 1kg
Passalacqua
Passalacqua Mekico Plus bonen 1kg
Als Mexico melange biedt Mexico Plus een perfecte balans tussen intens aroma, perfecte body en een langdurige smaak in het kopje. Zoals alle Passalacqua koffiemelanges geeft Mexico Plus altijd dat vleugje "goede koffie" voor een lange tijd.
€29,95
Passalacqua

Passalacqua: Italiaanse koffie van ongeëvenaarde kwaliteit en smaak.

Ontdek onze selectie van premium espresso en koffiebonen, rechtstreeks uit Napels, Italië. Geniet van een authentieke koffie-ervaring met Passalacqua, waar traditie en passie samenkomen. Bestel vandaag nog en ervaar de heerlijke smaak van Italië in elke kop.

De geschiedenis van Passalacqua:

Passalacqua is een eerbiedwaardig Italiaans koffiemerk met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1948. Het werd opgericht door Dr. Leopoldo Passalacqua in Napels, Italië, met een duidelijke visie: het leveren van hoogwaardige koffie aan koffieliefhebbers over de hele wereld.

Vanaf het begin stond Passalacqua bekend om zijn toewijding aan vakmanschap en authenticiteit. Ze selecteerden zorgvuldig de beste koffiebonen en volgden traditionele brandmethoden om een unieke smaak te creëren die de zintuigen betovert. Deze inzet voor kwaliteit leverde hen snel erkenning en waardering op, niet alleen in Napels maar ook ver daarbuiten.

In de loop der jaren heeft Passalacqua zijn assortiment uitgebreid en geïnnoveerd om aan de evoluerende smaak van koffieliefhebbers te voldoen. Ze behielden echter altijd hun kernwaarden van traditie en passie voor koffieproductie.

Tegenwoordig is Passalacqua een gewaardeerd merk dat wordt geassocieerd met de beste Italiaanse koffie. Hun koffie wordt wereldwijd gewaardeerd om zijn kenmerkende smaakprofiel en blijft een favoriet onder liefhebbers van hoogwaardige koffie.

De geschiedenis van Passalacqua weerspiegelt hun voortdurende toewijding aan het leveren van de allerbeste koffie-ervaring aan mensen over de hele wereld, en hun nalatenschap in de wereld van koffie blijft groeien en bloeien.