• Lorem ipsum

Passalacqua

-10%
Passalacqua  Passalacqua Caffé Mehari bonen 1 kg
Passalacqua
Passalacqua Caffé Mehari bonen 1 kg
Mehari is de Passalacqua koffiemelange met een buitengewone balans voor een sterke en volle koffie, geweldige body en room in het kopje, het biedt een intense smaakervaring waardoor deze melange een van de meest gewaardeerde en gevraagde is.
€19,98€17,98
-10%
Passalacqua  Passalacqua Caffé Cremador bonen 1 kg
Passalacqua
Passalacqua Caffé Cremador bonen 1 kg
Cremador is een Passalacqua-blend die bestaat uit 5 van de beste origines ter wereld voor een resultaat met een uitzonderlijk aroma en een perfecte balans, in vele formaten om van te genieten aan de bar, thuis en op kantoor.
€19,98€17,98
Passalacqua

Passalacqua: Italiaanse koffie van ongeëvenaarde kwaliteit en smaak.

Ontdek onze selectie van premium espresso en koffiebonen, rechtstreeks uit Napels, Italië. Geniet van een authentieke koffie-ervaring met Passalacqua, waar traditie en passie samenkomen. Bestel vandaag nog en ervaar de heerlijke smaak van Italië in elke kop.

De geschiedenis van Passalacqua:

Passalacqua is een eerbiedwaardig Italiaans koffiemerk met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1948. Het werd opgericht door Dr. Leopoldo Passalacqua in Napels, Italië, met een duidelijke visie: het leveren van hoogwaardige koffie aan koffieliefhebbers over de hele wereld.

Vanaf het begin stond Passalacqua bekend om zijn toewijding aan vakmanschap en authenticiteit. Ze selecteerden zorgvuldig de beste koffiebonen en volgden traditionele brandmethoden om een unieke smaak te creëren die de zintuigen betovert. Deze inzet voor kwaliteit leverde hen snel erkenning en waardering op, niet alleen in Napels maar ook ver daarbuiten.

In de loop der jaren heeft Passalacqua zijn assortiment uitgebreid en geïnnoveerd om aan de evoluerende smaak van koffieliefhebbers te voldoen. Ze behielden echter altijd hun kernwaarden van traditie en passie voor koffieproductie.

Tegenwoordig is Passalacqua een gewaardeerd merk dat wordt geassocieerd met de beste Italiaanse koffie. Hun koffie wordt wereldwijd gewaardeerd om zijn kenmerkende smaakprofiel en blijft een favoriet onder liefhebbers van hoogwaardige koffie.

De geschiedenis van Passalacqua weerspiegelt hun voortdurende toewijding aan het leveren van de allerbeste koffie-ervaring aan mensen over de hele wereld, en hun nalatenschap in de wereld van koffie blijft groeien en bloeien.