• Lorem ipsum

Lazarro

-3%
Lazarro Lazarro Espresso bonen 1kg
Lazarro
Lazarro Espresso bonen 1kg
Lazarro Espresso bonen; een uitstekende boon die bijzonder geschikt is voor de bereiding van espresso, maar ook als lungokoffie kan worden gedronken.
€7,20€6,99
-3%
Lazarro Lazarro Crema Schümli bonen 1kg
Lazarro
Lazarro Crema Schümli bonen 1kg
Lazarro Crema Schümli bonen; een harmonieus mild genot, vrij van zuurheid en bitterheid. Aanbevolen voor de bereiding van koffiespecialiteiten, zoals cappuccino. - harmonieus genot - fijne zuurgraad - gebrand Geschikt voor volautomatische koffiemachines. 
€7,20€6,99
-3%
Lazarro Lazarro Caffè Crema bonen 1kg
Lazarro
Lazarro Caffè Crema bonen 1kg
Lazarro Caffè Crema koffiebonen; zijn een perfecte koffie om een heerlijke caffe Crema koffie te maken. Geschikt voor koffie vol automaten en allerlei andere koffiemachines.
€7,20€6,99
-5%
Lazarro Lazarro bonen 5 x 1kg & 0.9kg proefpakket
Lazarro
Lazarro bonen 5 x 1kg & 0.9kg proefpakket
Lazarro is een kwalitatief hoogwaardig merk van Nederlandse makelij. Proef deze koffiebonen van verschillende sterktes. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€41,94€39,99
-3%
Lazarro Lazarro Intermezzo Rossa bonen 900 gram
Lazarro
Lazarro Intermezzo Rossa bonen 900 gram
Lazarro Intermezzo rossa koffiebonen zijn geschikt voor alle koffiemachines. De koffie is perfect om een heerlijke lungo koffie te maken. De lichte smaken van chocolade en kruiden maken deze koffie tot een waar genot.
€7,20€6,99
Lazarro

Lazarro - kwalitatief hoogwaardige koffiebonen van Nederlandse makelij.