• Lorem ipsum

Friesche Vlag

-9%
Friesche Vlag Completa zak 1 kilo
Completa zak 1 kilo
Handige navulzak van het creamer merk Friesche Vlag Completa. Zak a 1 kilo.Completa geeft je koffie een volle romige smaak met behoud van de krachtige koffiesmaak. Bovendien blijft je koffie lekker op temperatuur.  
€6,25€5,69
Friesche Vlag Friesche Vlag Halvamel petfles 300ML
Friesche Vlag Halvamel petfles 300ML
Friesche Vlag Halvamel is een halfvolle koffiemelk met een rijke smaak. Voor een mild en lekker kopje koffie.
€1,48
Friesche Vlag Friesche Vlag Goudband 455ML
Friesche Vlag Goudband 455ML
Friesche Vlag Goudband is een fluweelzachte koffiemelk, gemaakt naar traditioneel recept. Om in alle rust te genieten van een vol en romig kopje koffie.. Een gesteriliseerde volle en romige koffiemelk in een pak van 455 ml.
€2,56
Friesche Vlag Friesche Vlag Goudband petfles 300ML
Friesche Vlag Goudband petfles 300ML
Friesche Vlag Goudband maakt je koffie met een klein scheutje lekker romig en fluweelzacht van smaak. In handige, handzame fles. Friesche Vlag Goudband wordt gemaakt van volle melk en is volgens traditioneel recept geproduceerd.
€2,00
Friesche Vlag Friesche Vlag Halvamel  455ML
Friesche Vlag Halvamel 455ML
Friesche Vlag Halvamel is een milde, halfvolle koffiemelk die je koffie een zachtere smaak geeft. Maak meer van je koffie met Friesche Vlag. Er zit 455 ml. in een pak. 18 pakken in een doos.
€2,04
Friesche Vlag

Friesche Vlag

staat al sinds 1919 bekend als dé koffieverrijker van Nederland, voor thuis en op het werk. Naast de bekende koffiemelk, zoals Halvamel, Goudband, Balance en Completa

Friesche Vlag wil je laten genieten van heerlijke producten voor in de koffie bij je ontbijt, lunch of als tussendoortje.