• Lorem ipsum

Flaronis - Domino

Flaronis - Domino Domino Cremoso Gran Bar bonen 1 kg
Flaronis - Domino
Domino Cremoso Gran Bar bonen 1 kg
Deze Domino-koffie wordt in Italië gebrand door onze beste koffiespecialist en wordt gekenmerkt door zijn uitgesproken en heerlijke smaak en zijn sterke consistentie.
€8,99
Flaronis - Domino Domino Oro Bar bonen 1 kg
Flaronis - Domino
Domino Oro Bar bonen 1 kg
Deze werkelijk uitzonderlijke koffie wordt gekenmerkt door een delicate crema en subtiele aroma's. In de mond zijn er tonen van geroosterde noten en cacaobonen met een lichte bitterheid die deze koffie een lange en aanhoudende smaak geeft.
€10,45
Flaronis - Domino Domino Crema Professionale bonen 1 kg
Flaronis - Domino
Domino Crema Professionale bonen 1 kg
Domino Crema Professionale is een heerlijke koffie met een intens aroma en een zachte crème, gemaakt van een subtiele melange van bonen van de beste plantages ter wereld.
€9,95
Flaronis - Domino

Het begon allemaal meer dan 40 jaar geleden toen de familie Flas, na gewerkt te hebben voor zeer grote koffiemerken, besloot om als zelfstandige aan de slag te gaan in de koffie- en thee-industrie. We begonnen als groothandel met het importeren van grote Duitse merken zoals Edusho, Dallmayer, Hanseaten Kaffee van Edeka, Messmer, Teekanne in de Benelux (België, Nederland, Luxemburg).

Deze merken waren nog niet bekend in onze markten, dus we moesten alles vanaf nul opbouwen. Dus, door ons te omringen met een sterk team en dankzij hard werk en doorzettingsvermogen, is het behaalde volume gestegen van NUL naar +/- 10.000 ton per jaar.

Voortbouwend op deze successen besloten we dat we, naast het verdelen van grote merken, onze eigen koffie gingen creëren, onze eigen merken en melanges die we vandaag kennen onder de namen "Vida Nova®", "Royal n°1®", Domino®, Casa Colon®, Maximo®, Bingo®,...

Sindsdien is Flaronis koffie blijven voldoen aan de verwachtingen van koffieliefhebbers door hen de beste melanges voor de beste prijs aan te bieden. Deze visie vormt al meer dan 40 jaar de leidraad voor de familie Flas en heeft het bedrijf gemaakt tot het succes dat het vandaag is. De ervaring en knowhow die in de loop der jaren zijn opgedaan, worden nu van vader op zoon doorgegeven, waardoor de traditie van de smaak en kwaliteit van Flaronis-producten kan worden voortgezet.