• Lorem ipsum

Eilles

Eilles Gourmet Café bonen 500 gram
Gourmet Café bonen 500 gram
Je proeft de harmonie in elke slok van deze speciaal verfijnde koffie uit Noord-, Zuid- en Midden-Amerika, maar ook uit Oost-Azië en Oost-Afrika - en ervaar het blijvende aroma voor blijvende momenten van plezier thuis.
€4,99
Eilles Proefbakje Eilles Crema 200 gram
Proefbakje Eilles Crema 200 gram
Heeft u deze bonen altijd al een keer willen proeven, maar vond u 1kg teveel? Dan is dit de uitgelezen kans om daar van te profiteren! Meer te weten komen over de smaak?
€2,71
Eilles Gourmet gemalen 500 gram
Gourmet gemalen 500 gram
Eilles Gourmet gemalen koffie; de speciale melange geeft Eilles gourmet koffie speciale eigenschappen. 
€4,69
Eilles Eilles pads 36x
Eilles pads 36x
Uniek aroma, betoverende geur en exquise smaak - koning Ludwig II van Beieren zal precies hebben geweten waarom hij het bedrijf Eilles aanstelde als officiële hofleverancier.
€3,69
Eilles Crema bonen 1kg
Crema bonen 1kg
Eilles Crema koffiebonen van Darboven; Caffè Crema is licht geroosterd. Zo blijven de licht fruitige tonen van de bonen over en kunnen de zachte smaak en het stevige kruidige aroma zich ontwikkelen.
€10,19
Eilles Eilles Espresso bonen 1kg
Eilles Espresso bonen 1kg
Eilles Espresso koffiebonen van Darboven; door de Zuid-Italiaanse aard ervaart u een unieke espresso belevenis, sterk en intensief qua smaak, met een dikke notenbruine crema die fijn van structuur is. Onze espresso is donker geroosterd.
€10,19
Eilles

Al in 1873 besefte Joseph Eilles dat er geen vervanging is voor de hoogste kwaliteitsstandaarden en de grootste zorg in de verwerking als men een buitengewone koffie wil maken. Maar het is de speciale melange van geselecteerde bonen die EILLES KAFFEE tot een onmiskenbare koffie-ervaring maakt – en dat al meer dan 140 jaar.