• Lorem ipsum

Eilles

Eilles Eilles Crema bonen 1kg
Eilles
Eilles Crema bonen 1kg
Eilles Crema koffiebonen van Darboven; Caffè Crema is licht geroosterd. Zo blijven de licht fruitige tonen van de bonen over en kunnen de zachte smaak en het stevige kruidige aroma zich ontwikkelen.
€8,99
Eilles Eilles Espresso bonen 1kg
Eilles
Eilles Espresso bonen 1kg
Eilles Espresso koffiebonen van Darboven; door de Zuid-Italiaanse aard ervaart u een unieke espresso belevenis, sterk en intensief qua smaak, met een dikke notenbruine crema die fijn van structuur is. Onze espresso is donker geroosterd.
€8,99
Eilles Eilles Gourmet gemalen 500 gram
Eilles
Eilles Gourmet gemalen 500 gram
Eilles Gourmet gemalen koffie; de speciale melange geeft Eilles gourmet koffie speciale eigenschappen. 
€4,49
-10%
Eilles Eilles Gourmet Café bonen 500 gram
Eilles
Eilles Gourmet Café bonen 500 gram
Je proeft de harmonie in elke slok van deze speciaal verfijnde koffie uit Noord-, Zuid- en Midden-Amerika, maar ook uit Oost-Azië en Oost-Afrika - en ervaar het blijvende aroma voor blijvende momenten van plezier thuis.
€4,99€4,49
Eilles

Eilles koffie- een onmiskenbare koffie-ervaring die je niet wil missen.


Al in 1873 besefte Joseph Eilles dat er geen vervanging is voor de hoogste kwaliteitsstandaarden en de grootste zorg in de verwerking als men een buitengewone koffie wil maken. Maar het is de speciale melange van geselecteerde bonen die  een grote schare fans bindt.


Eilles is een bekend koffiemerk dat zijn oorsprong heeft in Duitsland.

Het staat bekend om zijn premiumkwaliteit koffieproducten. Eilles biedt een breed scala aan koffievarianten, waaronder gemalen koffie, koffiebonen en koffiecapsules.

Wat betreft de producent van Eilles-koffie, het merk wordt geproduceerd door J.J. Darboven, een toonaangevend Duits koffiebedrijf dat al meer dan 150 jaar actief is. J.J. Darboven heeft een sterke reputatie opgebouwd in de koffie-industrie en staat bekend om zijn vakmanschap en passie voor koffie.

Wat betreft de koffiebonen die Eilles gebruikt, het merk biedt verschillende koffievarianten aan, waaronder single-origin koffie en melanges. Ze selecteren zorgvuldig hoogwaardige koffiebonen uit verschillende regio's over de hele wereld om een unieke smaakervaring te bieden aan koffieliefhebbers.

Eilles-koffie staat bekend om zijn uitstekende smaak en kwaliteit. De exacte smaak van Eilles-koffie kan variëren, afhankelijk van de specifieke koffievariant die je kiest, zoals de melange of single-origin koffie.

Eilles evenwichtige smaak

Over het algemeen wordt Eilles-koffie geprezen om zijn volle en rijke smaak, met vaak een evenwichtige zuurgraad en een aangename aroma. Het merk streeft ernaar om koffie van hoge kwaliteit te leveren, waarbij zorgvuldig geselecteerde koffiebonen worden gebruikt en het brandproces met precisie wordt uitgevoerd.

Het is belangrijk op te merken dat smaaksubjectief is en kan variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van individuele voorkeuren en smaak.

Eilles koffie koop je voordelig en snel bij Koffiezone. Genieten van koffie begint hier.