• Lorem ipsum

Eduscho

Eduscho Eduscho Caffè Crema kraftig bonen 1000 g
Eduscho
Eduscho Caffè Crema kraftig bonen 1000 g
Deze medium gebrande caffè crema neemt je bij elke slok mee naar magische plekken in Zuid-Azië & Latijns-Amerika. Sluit je ogen en geniet van je aromatische, volle moment.
€8,99
Eduscho Eduscho Espresso intenso bonen 1 kg
Eduscho
Eduscho Espresso intenso bonen 1 kg
Deze karaktervolle bonenmelange wordt zorgvuldig en intensief gebrand op Italiaanse wijze. Gewoonweg delicioso - ook als cappuccino of latte macchiato!
€8,99
Eduscho Eduscho Caffè Crema Mild bonen 1000 g
Eduscho
Eduscho Caffè Crema Mild bonen 1000 g
Wat gebeurt er als exotische koffie uit het zuidoosten van Brazilië en Azië de Hanzekunst van het branden ontmoet? Dan ontstaat deze harmonieuze en zachte koffie met een goudbruin crema!
€8,99
Eduscho Eduscho Caffè Variatie bonen 1000 g
Eduscho
Eduscho Caffè Variatie bonen 1000 g
Cappuccino, flat white, latte macchiato? Geen probleem, onze Caffè Variation kan alles! Robustabonen uit het zonnige zuiden van Azië combineren zich met Braziliaanse Arabicabonen in deze alleskunner. Hij is ook heel lekker als espresso of caffè crema.
€8,99
Eduscho Eduscho Filterkoffie Nr1 Klassiek 500 g
Eduscho
Eduscho Filterkoffie Nr1 Klassiek 500 g
Met onze klassieker is het alsof je slok na slok plezier in je kopje hebt: aromatische bonen uit Brazilië en intense Robusta-bonen uit Vietnam zorgen samen voor een karaktervol koffiegenot.
€4,29
-19%
Eduscho Eduscho Filterkoffie Krachtig 500 g  - THT 30-8-2024
Eduscho
Eduscho Filterkoffie Krachtig 500 g - THT 30-8-2024
Houdt u van bijzonder sterk? Dan is deze filterkoffie precies goed voor jou! Dankzij onze zorgvuldige selectie en branding van sterke Robusta-bonen kun je elke dag vol energie aan. Laten we gaan!
€4,29€3,49
-4%
Eduscho Eduscho proefpakket koffiebonen
Eduscho
Eduscho proefpakket koffiebonen
Ontdek met dit Eduscho proefpakket welk koffie voldoet aan uw smaakprofiel. Perfect om deze nieuwe koffiesoorten te verkennen en uw smaakvoorkeur te ontwikkelen.
€35,96€34,49
Eduscho Eduscho Filterkoffie Mild 500 g
Eduscho
Eduscho Filterkoffie Mild 500 g
Neem je graag even de tijd? Dan is deze milde filterkoffie met bonen uit Zuidoost-Azië en Latijns-Amerika je perfecte metgezel door de dag! En onthoud: er is maar één ding beter dan een kopje goede koffie - twee kopjes goede koffie!
€4,29
Eduscho Eduscho Filterkoffie Krachtig 500 g
Eduscho
Eduscho Filterkoffie Krachtig 500 g
Houdt u van bijzonder sterk? Dan is deze filterkoffie precies goed voor jou! Dankzij onze zorgvuldige selectie en branding van sterke Robusta-bonen kun je elke dag vol energie aan. Laten we gaan!
€4,29
Eduscho

Eduscho - bij Eduscho staat al meer dan 95 jaar voor plezier en kwaliteit.

Het traditionele merk dat met zijn tijd meegaat.

Eduscho is een bekend merk van koffie en andere koffiegerelateerde producten. Het merk is vooral populair in Duitsland en andere Europese landen. Eduscho biedt verschillende soorten koffie aan, waaronder gemalen koffie, koffiebonen en oploskoffie. Ze hebben ook een assortiment van thee en andere dranken.

Wat betreft de producent van Eduscho-koffie, het merk wordt geproduceerd door Tchibo GmbH. Tchibo is een Duits bedrijf dat bekend staat om zijn koffie, koffieproducten en andere consumentenartikelen. Ze zijn opgericht in 1949 en hebben sindsdien een sterke aanwezigheid opgebouwd in de koffie-industrie.