• Lorem ipsum

Eduscho

Eduscho Caffè Crema kraftig bonen 1000 g
Eduscho
Caffè Crema kraftig bonen 1000 g
Deze medium gebrande caffè crema neemt je bij elke slok mee naar magische plekken in Zuid-Azië & Latijns-Amerika. Sluit je ogen en geniet van je aromatische, volle moment.
€8,69
Eduscho Espresso intenso bonen 1 kg
Eduscho
Espresso intenso bonen 1 kg
Deze karaktervolle bonenmelange wordt zorgvuldig en intensief gebrand op Italiaanse wijze. Gewoonweg delicioso - ook als cappuccino of latte macchiato!
€8,69
Eduscho Filterkoffie Nr1 Klassiek 500 g
Eduscho
Filterkoffie Nr1 Klassiek 500 g
Met onze klassieker is het alsof je slok na slok plezier in je kopje hebt: aromatische bonen uit Brazilië en intense Robusta-bonen uit Vietnam zorgen samen voor een karaktervol koffiegenot.
€4,19
Eduscho Filterkoffie Mild 500 g
Eduscho
Filterkoffie Mild 500 g
Neem je graag even de tijd? Dan is deze milde filterkoffie met bonen uit Zuidoost-Azië en Latijns-Amerika je perfecte metgezel door de dag! En onthoud: er is maar één ding beter dan een kopje goede koffie - twee kopjes goede koffie!
€4,19
Eduscho Caffè Crema Mild bonen 1000 g
Eduscho
Caffè Crema Mild bonen 1000 g
Wat gebeurt er als exotische koffie uit het zuidoosten van Brazilië en Azië de Hanzekunst van het branden ontmoet? Dan ontstaat deze harmonieuze en zachte koffie met een goudbruin crema!
€8,69
Eduscho Filterkoffie Krachtig 500 g
Eduscho
Filterkoffie Krachtig 500 g
Houdt u van bijzonder sterk? Dan is deze filterkoffie precies goed voor jou! Dankzij onze zorgvuldige selectie en branding van sterke Robusta-bonen kun je elke dag vol energie aan. Laten we gaan!
€3,99
Eduscho Caffè Variatie bonen 1000 g
Eduscho
Caffè Variatie bonen 1000 g
Cappuccino, flat white, latte macchiato? Geen probleem, onze Caffè Variation kan alles! Robustabonen uit het zonnige zuiden van Azië combineren zich met Braziliaanse Arabicabonen in deze alleskunner. Hij is ook heel lekker als espresso of caffè crema.
€8,69
Eduscho Filterkoffie Nr1 Zacht 500 g
Eduscho
Filterkoffie Nr1 Zacht 500 g
Ben je een persoon die van harmonie houdt? Dan zal deze zachte en evenwichtige koffie met Latijns-Amerikaanse en Aziatische bonen een glimlach op je gezicht toveren! Sluit je ogen en geniet van je dagelijkse extra portie geluk.
€4,19
Eduscho

Eduscho - bij Eduscho staat al meer dan 95 jaar voor plezier en kwaliteit.

Het traditionele merk dat met zijn tijd meegaat.