• Lorem ipsum

De Roccis

De Roccis De Roccis Qualita Oro Intenso bonen 1kg
De Roccis
De Roccis Qualita Oro Intenso bonen 1kg
Qualità Oro Intenso koffiebonen. Deze lekkere melange van het Italiaanse koffiehuis De Roccis: een krachtige koffie met een perfecte cremalaag. Een koffie om elke dag van te genieten.
€7,39
De Roccis Ciao Caffe Rosso Classic bonen 1kg
De Roccis
Ciao Caffe Rosso Classic bonen 1kg
De Ciao Caffè Rosso Classic is onze prijspakker van de Italiaanse koffiebonen. Een medium krachtige melange. Ciao koffie, waar te koop? bij Koffiezone. Ciao koffie is een italiaans koffiemerk. 
€6,99
-10%
De Roccis Ciao Premium Oro bonen 1kg THT 30-11-2023
De Roccis
Ciao Premium Oro bonen 1kg THT 30-11-2023
Ciao Caffe Oro Premium koffie is een geselecteerde Arabica boon zonder onzuiverheden. Het is de perfecte basis, niet alleen voor een klassieke Italiaanse espresso, maar ook voor allerlei andere energieke dranken.
€7,79€6,99
De Roccis

De Roccis is een typisch Italiaans bedrijfsverhaal. Het moderne, dynamische bedrijf heeft de aloude tradities van echte espressokoffie op treffende wijze samengesmolten en bewaard. Een gourmetkoffie met een uitgesproken smaak die de eeuwenoude kennis van het koffiezetten en het constante streven naar kwaliteit in stand houdt.

Alles in de natuur heeft zijn eigen ritme en zo ook De Roccis koffie. Dit brengt complexe werkzaamheden met zich mee, die veel zorg, aandacht en professionalisme vereisen in elke productiefase om de beste koffiesoorten van over de hele wereld samen te voegen en unieke melanges te creëren.