• Lorem ipsum

DaVinci Gourmet

DaVinci Gourmet Da Vinci Karamel koffiesiroop 1 L
DaVinci Gourmet
Da Vinci Karamel koffiesiroop 1 L
Hoogwaardige siroop in karamelsmaak, speciaal ontwikkeld voor koffiecreaties. Het aroma van smeltzachte karamelsnoepjes is het eerste wat je opvalt als je je cappuccino verfijnt met Da Vinci Gourmet Smaaksiroop en serveert aan je gasten in een bistro
€14,55
DaVinci Gourmet Da Vinci Amaretto koffiesiroop 1 L
DaVinci Gourmet
Da Vinci Amaretto koffiesiroop 1 L
Warme chocolademelk met Amaretto is een echte fijnproeversdroom, cappuccino met Amaretto maakt cappuccinofans razend enthousiast en latte macchiato met de heerlijke amandelsmaak heeft een echte verslavende factor.
€14,55
DaVinci Gourmet Da Vinci  Gekruide Chai 1 L koffiesiroop
DaVinci Gourmet
Da Vinci Gekruide Chai 1 L koffiesiroop
Hoogwaardige siroop in de smaak Spiced Chai, speciaal ontwikkeld voor koffiecreaties. PET fles
€16,99
DaVinci Gourmet Da Vinci Kokos 1 L kokosnoot koffiesiroop
DaVinci Gourmet
Da Vinci Kokos 1 L kokosnoot koffiesiroop
Meng nieuwe milkshakes met Kokosnoot Gourmet Siroop en je hebt een geweldige selectie voor je zomermenu. Maar iedereen thuis houdt ook van de exotische smaak van kokos, die ook ideaal is om cakes en taarten mee op smaak te brengen.
€14,55
DaVinci Gourmet Da Vinci Vanille 1 L koffiesiroop
DaVinci Gourmet
Da Vinci Vanille 1 L koffiesiroop
Omdat de siroop al is uitgeroepen tot bestseller in Amerika, staat Da Vinci bekend om zijn hoge kwaliteit en trekt het automatisch gasten aan die verliefd zijn geworden op de gourmet siroop.
€14,55
DaVinci Gourmet Da Vinci Gezouten Karamel koffiesiroop 1 L
DaVinci Gourmet
Da Vinci Gezouten Karamel koffiesiroop 1 L
Met DaVinci Gourmet Siroop Gezouten Karamel kunnen cappuccino's en lattes worden omgetoverd tot interessante warme dranken. DaVinci Gourmet Siroop Gezouten Karamel geeft ijs of desserts ook een geweldige karameltoon met een zoute touch.
€14,55
DaVinci Gourmet Da Vinci Witte Chocolade koffiesiroop 1 L
DaVinci Gourmet
Da Vinci Witte Chocolade koffiesiroop 1 L
White Chocolate is de smaakbeleving van romige, witte chocolade, wat een waar genot is in cappuccino of latte macchiato. Da Vinci Smaaksiroop Witte Chocolade kan worden gebruikt voor veel nieuwe ijscoupe-creaties.
€14,55
DaVinci Gourmet Da Vinci Hazelnoot 1 L koffiesiroop
DaVinci Gourmet
Da Vinci Hazelnoot 1 L koffiesiroop
Knapperige hazelnoot is pure verleiding, vooral als de geweldige smaak wordt toegevoegd aan cappuccino of latte macchiato. In ijscoupes krijgen notenijs en vanille-ijs gezelschap van Da Vinci Hazelnootsiroop om de notensmaak te intensiveren en notentaart
€14,55
DaVinci Gourmet Da Vinci Engels Toffee Noot 1 L koffiesiroop
DaVinci Gourmet
Da Vinci Engels Toffee Noot 1 L koffiesiroop
Hoogwaardige siroop in de smaak English Toffee Nut speciaal ontwikkeld voor koffiecreaties. Je moet je koffiespecialiteiten zeker uitbreiden met de fijne Engelse Toffee Noten Siroop van Da Vinci.
€14,55
DaVinci Gourmet Da Vinci Chocolade koffiesiroop 1 L
DaVinci Gourmet
Da Vinci Chocolade koffiesiroop 1 L
Hoogwaardige siroop in chocoladesmaak, speciaal ontwikkeld voor koffiecreaties. Het aroma van chocolade is het eerste wat je opvalt als je je cappuccino verfijnt met Da Vinci Gourmet Smaaksiroop en serveert aan je gasten in een bistro
€14,55
DaVinci Gourmet Da Vinci Kaneel koffiesiroop 1 L
DaVinci Gourmet
Da Vinci Kaneel koffiesiroop 1 L
Met Da Vinci Gourmet Flavour Siroop Kaneel krijgen cappuccino's en lattes de populaire kerstgeur. Ook een melkmixdrankje met kaneel verrijkt uw bijzondere wintermenu
€14,55
DaVinci Gourmet Da Vinci Roomlikeur 1 L koffiesiroop
DaVinci Gourmet
Da Vinci Roomlikeur 1 L koffiesiroop
Irish coffee zonder alcohol is gegarandeerd een succes met deze siroop; cappuccino met roomlikeursmaak of als latte macchiato wordt zeker een veel bestelde warme drank op je menukaart.
€14,55
DaVinci Gourmet Da Vinci Aardbei koffiesiroop 1 L
DaVinci Gourmet
Da Vinci Aardbei koffiesiroop 1 L
Met Da Vinci Gourmet Flavour Siroop krijgen warme en koude dranken een zomers aardbeienaroma. De gourmetsiroop van Da Vinci, een melkmixdrankje met aardbeiensmaak, vind je nu ook op de ijskaart.
€14,55
DaVinci Gourmet Da Vinci Amandel koffiesiroop 1 L
DaVinci Gourmet
Da Vinci Amandel koffiesiroop 1 L
De geur van amandelen is bedwelmend en verleidelijk tegelijk; Deze ervaring mag u uw gasten niet onthouden en moet daarom de heerlijke Da Vinci Gourmet Flavour Siroop Amandel als onderdeel van uw basisuitrusting opnemen.
€14,55
DaVinci Gourmet Da Vinci Gourmet Witte Chocolade saus 2.5kg
DaVinci Gourmet
Da Vinci Gourmet Witte Chocolade saus 2.5kg
Deze topping is het nieuwe hoogtepunt voor uw ijscoupes en desserts; voor cappuccino en latte macchiato, die onweerstaanbaar naar witte chocolade moeten smaken, en voor milkshakes, die een pure genotervaring worden met Da Vinci Gourmet Witte Chocolade.
€19,99
DaVinci Gourmet Da Vinci Honing koffiesiroop 1 L
DaVinci Gourmet
Da Vinci Honing koffiesiroop 1 L
DaVinci Gourmet siroop ontwikkelt smaken zoals DaVinci Gourmet siroop Honing om van koffiespecialiteiten een geheel individuele smaakbeleving te maken.
€14,55
DaVinci Gourmet Da Vinci Frans Vanille 1 L koffiesiroop
DaVinci Gourmet
Da Vinci Frans Vanille 1 L koffiesiroop
De heerlijke geur van vanille is gewoonweg heerlijk en de vanillesmaak heeft veel fans. Doe er je voordeel mee en voeg Gourmet Smaakstroop Franse Vanille toe aan veel warme dranken of milkshakes.
€14,55
DaVinci Gourmet

Het merk DaVinci Gourmet vindt zijn oorsprong in Seattle, de bakermat van de koffiecultuur. Het werd populair dankzij de heerlijke siropen en sauzen, die elk drankje omtoveren tot een exquise one-off. Geen wonder dus dat DaVinci Gourmet de oudste sponsor is van het World Barista Championship. Het brede assortiment siropen van DaVinci Gourmet wordt grotendeels geproduceerd zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen, wat zorgt voor een heerlijk natuurlijke smaak. De hoogwaardige siropen zijn verkrijgbaar in talloze variaties en zijn speciaal ontwikkeld voor koffiecreaties voor een heel bijzondere smaakbeleving. Om ons DaVinci Gourmet-assortiment voor cateraars up-to-date te houden en alle mogelijkheden te bieden, bevat het portfolio nu ook premium purees van hoge kwaliteit. De specialiteit van dit fruitige assortiment is het hoge fruitgehalte van 90%. Ze zijn perfect voor bijvoorbeeld cocktailcreaties van hoge kwaliteit.