• Lorem ipsum

DaVinci Gourmet

DaVinci Gourmet Karamel koffiesiroop 1 L
DaVinci Gourmet
Karamel koffiesiroop 1 L
Hoogwaardige siroop in karamelsmaak, speciaal ontwikkeld voor koffiecreaties. Het aroma van smeltzachte karamelsnoepjes is het eerste wat je opvalt als je je cappuccino verfijnt met Da Vinci Gourmet Smaaksiroop en serveert aan je gasten in een bistro
€14,55
DaVinci Gourmet Smaaksiroop Vanille 1 L koffiesiroop
DaVinci Gourmet
Smaaksiroop Vanille 1 L koffiesiroop
Omdat de siroop al is uitgeroepen tot bestseller in Amerika, staat Da Vinci bekend om zijn hoge kwaliteit en trekt het automatisch gasten aan die verliefd zijn geworden op de gourmet siroop.
€14,55
DaVinci Gourmet Gourmet Gekruide Chai 1 L koffiesiroop
DaVinci Gourmet
Gourmet Gekruide Chai 1 L koffiesiroop
Hoogwaardige siroop in de smaak Spiced Chai, speciaal ontwikkeld voor koffiecreaties. PET fles
€16,99
DaVinci Gourmet Engels Toffee Noot 1 L koffiesiroop
DaVinci Gourmet
Engels Toffee Noot 1 L koffiesiroop
Hoogwaardige siroop in de smaak English Toffee Nut speciaal ontwikkeld voor koffiecreaties. Je moet je koffiespecialiteiten zeker uitbreiden met de fijne Engelse Toffee Noten Siroop van Da Vinci.
€14,55
DaVinci Gourmet Hazelnoot 1 L koffiesiroop
DaVinci Gourmet
Hazelnoot 1 L koffiesiroop
Knapperige hazelnoot is pure verleiding, vooral als de geweldige smaak wordt toegevoegd aan cappuccino of latte macchiato. In ijscoupes krijgen notenijs en vanille-ijs gezelschap van Da Vinci Hazelnootsiroop om de notensmaak te intensiveren en notentaart
€14,55
DaVinci Gourmet Smaaksiroop Frans Vanille 1 L koffiesiroop
DaVinci Gourmet
Smaaksiroop Frans Vanille 1 L koffiesiroop
De heerlijke geur van vanille is gewoonweg heerlijk en de vanillesmaak heeft veel fans. Doe er je voordeel mee en voeg Gourmet Smaakstroop Franse Vanille toe aan veel warme dranken of milkshakes.
€14,55
DaVinci Gourmet Roomlikeur 1 L koffiesiroop
DaVinci Gourmet
Roomlikeur 1 L koffiesiroop
Irish coffee zonder alcohol is gegarandeerd een succes met deze siroop; cappuccino met roomlikeursmaak of als latte macchiato wordt zeker een veel bestelde warme drank op je menukaart.
€14,55
DaVinci Gourmet Da Vinci Gourmet Amaretto 1000ml koffiesiroop
DaVinci Gourmet
Da Vinci Gourmet Amaretto 1000ml koffiesiroop
Warme chocolademelk met Amaretto is een echte fijnproeversdroom, cappuccino met Amaretto maakt cappuccinofans razend enthousiast en latte macchiato met de heerlijke amandelsmaak heeft een echte verslavende factor.
€14,55
DaVinci Gourmet Kokos 1 L kokosnoot koffiesiroop
DaVinci Gourmet
Kokos 1 L kokosnoot koffiesiroop
Meng nieuwe milkshakes met Kokosnoot Gourmet Siroop en je hebt een geweldige selectie voor je zomermenu. Maar iedereen thuis houdt ook van de exotische smaak van kokos, die ook ideaal is om cakes en taarten mee op smaak te brengen.
€14,55
DaVinci Gourmet

Het merk DaVinci Gourmet vindt zijn oorsprong in Seattle, de bakermat van de koffiecultuur. Het werd populair dankzij de heerlijke siropen en sauzen, die elk drankje omtoveren tot een exquise one-off. Geen wonder dus dat DaVinci Gourmet de oudste sponsor is van het World Barista Championship. Het brede assortiment siropen van DaVinci Gourmet wordt grotendeels geproduceerd zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen, wat zorgt voor een heerlijk natuurlijke smaak. De hoogwaardige siropen zijn verkrijgbaar in talloze variaties en zijn speciaal ontwikkeld voor koffiecreaties voor een heel bijzondere smaakbeleving. Om ons DaVinci Gourmet-assortiment voor cateraars up-to-date te houden en alle mogelijkheden te bieden, bevat het portfolio nu ook premium purees van hoge kwaliteit. De specialiteit van dit fruitige assortiment is het hoge fruitgehalte van 90%. Ze zijn perfect voor bijvoorbeeld cocktailcreaties van hoge kwaliteit.