• Lorem ipsum

Davidoff

-10%
Davidoff Davidoff Espresso57 Ristretto capsules
Davidoff
Davidoff Espresso57 Ristretto capsules
Ristretto met een intense complexe smaak. Speciale intense branding, chocoladetonen. Ontdek de verscheidenheid aan Davidoff melanges. Aluminium smaakbescherming.
€2,99€2,69
-10%
Davidoff Davidoff Rich Aroma Espresso capsules
Davidoff
Davidoff Rich Aroma Espresso capsules
Intense smaak en kruiden. Espresso met een intens karakter. Complexe smaak met volle intensiteit en kruidige noten.
€2,99€2,69
-10%
Davidoff Davidoff Crema elegante Lungo capsules
Davidoff
Davidoff Crema elegante Lungo capsules
Harmonieuze lange koffie met een rijk romig aroma. Goed gedefinieerde en complete smaak. Ontdek de verscheidenheid aan Davidoff melanges. Aluminium smaakbescherming.
€2,99€2,69
-10%
Davidoff Davidoff Origins Asia capsules
Davidoff
Davidoff Origins Asia capsules
Vakkundig gemengd: Verwen jezelf met een koffie van hoge kwaliteit die je zintuigen streelt met een intens, levendig aroma en subtiele bloemige noten
€2,99€2,69
-10%
Davidoff Davidoff Fine Aroma Espresso capsules
Davidoff
Davidoff Fine Aroma Espresso capsules
Elegante, geurige espresso met fruitige noten. Medium body met een delicate afdronk. Ontdek de verscheidenheid aan Davidoff melanges. Aluminium smaakbescherming.
€2,99€2,69
-10%
Davidoff Davidoff Crema intense Lungo capsules
Davidoff
Davidoff Crema intense Lungo capsules
Intense lange koffie met een volle smaak en fluweelzachte crema. Intens en gebalanceerd aroma. Ontdek de variëteit aan Davidoff melanges. Aluminium smaakbescherming.
€2,99€2,69
Davidoff

Capsules geschikt voor Nespresso 1 machines

Een assortiment samengesteld voor elke smaakpapillen: De verfijnde melanges van Davidoff Café, geherinterpreteerd en gevangen in capsules voor jouw koffiegenot. Of je nu zin hebt in Ristretto, Espresso of Lungo, of je nu van sterke of milde koffie houdt - onze capsules passen zeker bij jouw smaak.

Ontdek onze hoogwaardige Nespresso-compatible capsules, vervaardigd uit duurzaam aluminium. Geniet van de authentieke Nespresso-ervaring voor een fractie van de prijs. Probeer ze vandaag nog en ervaar luxe koffiegenot zonder compromissen