• Lorem ipsum

Dallmayr

Dallmayr Dallmayr Prodomo bonen 500 gram
Dallmayr
Dallmayr Prodomo bonen 500 gram
Speciaal verfijnd, met een volledig cafeïnegehalte - maar bevrijd van vele irriterende en bittere stoffen. 100% Arabica koffie. 
€5,49
Dallmayr Dallmayr Crema d'Oro bonen 1kg
Dallmayr
Dallmayr Crema d'Oro bonen 1kg
Gemaakt van 100% Arabica bonen die zorgvuldig zijn gebrand. Door een mild branding proces geeft het een zachte en lichte crèmelaag. Geschikt voor elk moment van de dag. Geschikt voor volautomaten. 
€10,99
Dallmayr Dallmayr Home Barista Caffè Crema Dolce bonen 1 kg
Dallmayr
Dallmayr Home Barista Caffè Crema Dolce bonen 1 kg
Wij branden de koffiebonen van duurzame teelt niet te donker, maar wel lang om de milde en harmonieuze smaak met weinig zuur te verkrijgen. Een smaakervaring met een nootachtig aroma.
€9,79
Dallmayr Dallmayr Cafeïnevrije bonen 500 gram
Dallmayr
Dallmayr Cafeïnevrije bonen 500 gram
Cafeïnevrije koffiebonen; bestaan uit Arabica koffiebonen. Hierdoor is de koffie wat milder en ook maagvriendelijker.
€5,49
Dallmayr Dallmayr Crema d'Oro Intensa bonen 1kg
Dallmayr
Dallmayr Crema d'Oro Intensa bonen 1kg
Smaakbeleving met een Italiaans tintje en verpakt in zakken van 1 kg kenmerkt zich als pittige koffie met een zachte langdurige nasmaak. Puur als caffè Crema of drink als cappuccino of latte macchiato.
€10,99
Dallmayr Dallmayr Crema d'Oro Selectie van het Jaar bonen 1 kg
Dallmayr
Dallmayr Crema d'Oro Selectie van het Jaar bonen 1 kg
Onze Selektion des Jahres is een prachtige melange van fijne hoogland Arabica en geselecteerde Robusta bonen uit het zuiden van India. Een volle koffie met een nootachtige noot, omgeven door nootmuskaat en licht zoete karamel.
€10,99
Dallmayr Dallmayr Prodomo gemalen 500 gram
Dallmayr
Dallmayr Prodomo gemalen 500 gram
Een premium mix gemaakt van de beste Arabica hoogland bonen. Speciaal geraffineerd, met volledig cafeïnegehalte - maar bevrijd van vele irriterende en bittere stoffen. De meest verkochte koffie van Duitsland.
€5,49
Dallmayr Dallmayr Crema d'Oro Selectie van het Jaar bonen 1 kg
Dallmayr
Dallmayr Crema d'Oro Selectie van het Jaar bonen 1 kg
Onze Selektion des Jahres is een prachtige melange van fijne hoogland Arabica en geselecteerde Robusta bonen uit het zuiden van India. Een volle koffie met een nootachtige noot, omgeven door nootmuskaat en licht zoete karamel.
€10,99
Dallmayr Dallmayr Prodomo 28 pads
Dallmayr
Dallmayr Prodomo 28 pads
Dallmayr Prodomo koffiepads; perfect veredelde topkwaliteit. Dallmayr prodomo is een blend van de fijnste hoogland-Arabica's. De soorten die het aroma in het bijzonder tot uitdrukking brengen, zijn afkomstig uit Ethiopië, de bakermat van de koffie.
€3,69
Dallmayr Dallmayr Home Barista Crema e Aroma bonen 1kg
Dallmayr
Dallmayr Home Barista Crema e Aroma bonen 1kg
Home Barista Crema E Aroma is een aromatische koffietraktatie voor die speciale momenten die elke dag uniek maken. Ideaal om te bereiden met melk - of als je het leuk vindt om thuis als een barista met je koffie te experimenteren.
€9,79
Dallmayr Dallmayr Crema Prodomo bonen 1kg
Dallmayr
Dallmayr Crema Prodomo bonen 1kg
Het zachte, langzame trommelbrandproces heeft de sensorische eigenschappen van deze topmelange van de fijnste Arabica-koffiesoorten van het hoogland geoptimaliseerd. Crema prodomo is op milde wijze speciaal geraffineerd en bevrijd van vele bittere stoffen
€11,39
Dallmayr Dallmayr Home Barista Espresso Intenso bonen 1kg
Dallmayr
Dallmayr Home Barista Espresso Intenso bonen 1kg
Het is iets! Deze pittige, intens gebrande espresso van duurzame teelt wekt de geesten op. De smaak is typisch Italiaans: krachtig en vol met veel geroosterd aroma en nauwelijks zurigheid.
€9,79
Dallmayr Dallmayr Espresso d'Oro bonen 1kg
Dallmayr
Dallmayr Espresso d'Oro bonen 1kg
Een mix van Arabica & Canephora. En is geschikt voor het bereiden van een lekkere espresso. Smaakt ietwat naar cacao. Ook om cappuccino of latte macchiato te bereiden.
€10,99
-2%
Dallmayr Dallmayr D'oro bonen proefpakket 4 x 1kg
Dallmayr
Dallmayr D'oro bonen proefpakket 4 x 1kg
Maak kennis met Dallmayr D'oro koffie. Proef deze D'oro bonen in sterkte 3, 4 en 5. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet
€43,96€42,95
Dallmayr Dallmayr Prodomo Naturmild gemalen 500 gram
Dallmayr
Dallmayr Prodomo Naturmild gemalen 500 gram
Bijzonder zacht van smaak en 100% Arabica koffie. Gemalen koffie ofwel snelfiltermaling.
€5,35
Dallmayr Dallmayr Cafeïnevrij gemalen 500 gram
Dallmayr
Dallmayr Cafeïnevrij gemalen 500 gram
100% cafeïnevrije Arabica Highland koffie. Met een vol aroma.
€5,49
Dallmayr Dallmayr Home Barista Caffè Crema Forte bonen 1kg
Dallmayr
Dallmayr Home Barista Caffè Crema Forte bonen 1kg
Deze Caffè Crema doet wat zijn naam belooft: Forte staat voor zijn sterke karakter. Lang en donker gebrande koffiebonen van duurzame teelt staan garant voor een intense, volle smaakbeleving met weinig zuur.
€9,79
Dallmayr Dallmayr Mild & Fein 28 pads
Dallmayr
Dallmayr Mild & Fein 28 pads
Dallmayr Crema d'Oro Mild & Fein Pads; milde koffiepads, origineel van Dallmayr, 100% Arabica. Edele hooglandsoorten worden voor Dallmayr Crema d'Oro mild & fijn met oog voor detail uitgezocht, verwerkt en vervolgens afgewerkt door meesterkoffiebranders.
€3,69
Dallmayr Dallmayr Classic gemalen 500 gram
Dallmayr
Dallmayr Classic gemalen 500 gram
Koffiegenot met vol aroma. Blend van Arabica en andere koffie.  Fijne samenstelling van geselecteerde bonen van het hoogland, Sterke en aromatische smaak.
€4,79
Dallmayr Dallmayr Crema D'Oro Intensa 28 pads
Dallmayr
Dallmayr Crema D'Oro Intensa 28 pads
Dallmayr Crema d'Oro Intensa pads; intense smaak, origineel van Dallmayr, 100% Arabica. De behoedzame en zorgvuldige branding zorgt voor de fijne crema.
€3,69
Dallmayr Dallmayr Classic 36 pads
Dallmayr
Dallmayr Classic 36 pads
Dallmayr classic prodomo pads; Dallmayr Prodomo is een premium mix van de fijnste Arabica hoogland koffie uit de beste groeiende regio's in de wereld.
€3,99
-27%
Dallmayr Dallmayr Crema D'Oro Intensa 28 pads - THT 30-9-2024
Dallmayr
Dallmayr Crema D'Oro Intensa 28 pads - THT 30-9-2024
Dallmayr Crema d'Oro Intensa pads; intense smaak, origineel van Dallmayr, 100% Arabica. De behoedzame en zorgvuldige branding zorgt voor de fijne crema.
€3,69€2,69
Dallmayr

Dallmayr is een bekend koffiemerk uit Duitsland

dat bekend staat om zijn hoogwaardige koffieproducten en traditie van vakmanschap. Het merk heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1700, toen het werd opgericht in München. Sindsdien heeft Dallmayr een reputatie opgebouwd als een van de meest gewaardeerde koffiemerken in Duitsland en daarbuiten.

Dallmayr koffie wordt geproduceerd met aandacht voor detail, kwaliteit en vakmanschap. Het merk streeft ernaar om alleen de beste koffiebonen te selecteren en een breed scala aan smaakprofielen aan te bieden om aan de diverse voorkeuren van koffieliefhebbers te voldoen.

Een kenmerk van Dallmayr is de focus op duurzaamheid en ethische handel.

Het merk werkt nauw samen met koffieproducenten over de hele wereld om ervoor te zorgen dat de bonen op verantwoorde wijze worden verbouwd en verhandeld. Dallmayr ondersteunt programma's voor sociale en ecologische duurzaamheid, zoals het gebruik van gecertificeerde biologische koffiebonen en het bevorderen van eerlijke handelspraktijken.

Dallmayr biedt een breed assortiment koffieproducten aan in verschillende voorkeuren en bereidingsmethoden te voldoen. Ze hebben bijvoorbeeld melanges voor espresso, filterkoffie en andere zetmethoden. Het merk presenteert ook single-origin koffiesoorten, waarbij de focus ligt op de unieke smaakeigenschappen van bonen uit specifieke koffieregio's.

Elke koffiesoort van Dallmayr heeft zijn eigen unieke smaakprofiel, dat wordt beïnvloed door factoren zoals de herkomst van de bonen, de brandinggraad en de verwerkingsmethoden. Over het algemeen staan Dallmayr-koffies bekend om hun evenwichtige smaak, rijke aroma's en zachte afdronk.

Een populaire koffiesoort van Dallmayr is de "Prodomo" melange.

Het is een krachtige koffie met een volle body en intense smaak. Het wordt gekenmerkt door een donkere branding die de koffie een diepe, rijke smaak en een subtiele bitterheid geeft. Deze melange wordt vaak geassocieerd met een klassieke Duitse koffie-ervaring.

Naast koffie biedt Dallmayr ook andere koffiegerelateerde producten, zoals koffiecapsules, oploskoffie en koffieaccessoires. Ze streven ernaar om een complete koffie-ervaring te bieden aan hun klanten, waarbij ze aandacht besteden aan elk aspect, van de kwaliteit van de bonen tot de presentatie van de koffie.

Dallmayr-koffie wordt wereldwijd gewaardeerd en is beschikbaar in vele landen.