• Lorem ipsum

Dallmayr

Dallmayr Dallmayr Prodomo gemalen 500 gram
Dallmayr
Dallmayr Prodomo gemalen 500 gram
Een premium mix gemaakt van de beste Arabica hoogland bonen. Speciaal geraffineerd, met volledig cafeïnegehalte - maar bevrijd van vele irriterende en bittere stoffen. De meest verkochte koffie van Duitsland.
€5,99
Dallmayr Dallmayr selectie van het jaar 2022
Dallmayr
Dallmayr selectie van het jaar 2022
Oost-Afrika is ook de oorspronkelijke bakermat van de koffiebonen. Geperfectioneerd door de Dallmayr roosterkunstenaar, deze selectie van het jaar: Hakuna Matata, een kenmerkende rijkdom en aroma's van pure chocolade en delicate fruitige noten.
€11,85
Dallmayr Home Barista Espresso Intenso bonen 1kg
Dallmayr
Home Barista Espresso Intenso bonen 1kg
Het is iets! Deze pittige, intens gebrande espresso van duurzame teelt wekt de geesten op. De smaak is typisch Italiaans: krachtig en vol met veel geroosterd aroma en nauwelijks zurigheid.
€9,99
Dallmayr Dallmayr Home Barista Caffè Crema Forte bonen 1kg
Dallmayr
Dallmayr Home Barista Caffè Crema Forte bonen 1kg
Deze Caffè Crema doet wat zijn naam belooft: Forte staat voor zijn sterke karakter. Lang en donker gebrande koffiebonen van duurzame teelt staan garant voor een intense, volle smaakbeleving met weinig zuur.
€9,99
Dallmayr Dallmayr Classic gemalen 500 gram
Dallmayr
Dallmayr Classic gemalen 500 gram
Koffiegenot met vol aroma. Blend van Arabica en andere koffie.  Fijne samenstelling van geselecteerde bonen van het hoogland, Sterke en aromatische smaak.
€4,79
Dallmayr Dallmayr Home Barista Caffè Crema Dolce bonen 1 kg
Dallmayr
Dallmayr Home Barista Caffè Crema Dolce bonen 1 kg
Wij branden de koffiebonen van duurzame teelt niet te donker, maar wel lang om de milde en harmonieuze smaak met weinig zuur te verkrijgen. Een smaakervaring met een nootachtig aroma.
€9,99
Dallmayr Dallmayr Prodomo bonen 500 gram
Dallmayr
Dallmayr Prodomo bonen 500 gram
Speciaal verfijnd, met een volledig cafeïnegehalte - maar bevrijd van vele irriterende en bittere stoffen. 100% Arabica koffie. 
€5,99
-25%
Dallmayr Dallmayr Prodomo gemalen 500 gram THT 30-06-2023
Dallmayr
Dallmayr Prodomo gemalen 500 gram THT 30-06-2023
Een premium mix gemaakt van de beste Arabica hoogland bonen. Speciaal geraffineerd, met volledig cafeïnegehalte - maar bevrijd van vele irriterende en bittere stoffen. De meest verkochte koffie van Duitsland.
€5,99€4,49
Dallmayr Crema d'Oro bonen 1kg
Dallmayr
Crema d'Oro bonen 1kg
Gemaakt van 100% Arabica bonen die zorgvuldig zijn gebrand. Door een mild branding proces geeft het een zachte en lichte crèmelaag. Geschikt voor elk moment van de dag. Geschikt voor volautomaten. 
€11,85
-5%
Dallmayr Dallmayr D'oro bonen proefpakket 4 x 1kg
Dallmayr
Dallmayr D'oro bonen proefpakket 4 x 1kg
Maak kennis met Dallmayr D'oro koffie. Proef deze D'oro bonen in sterkte 3, 4 en 5. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet
€47,40€45,00
Dallmayr Cafeïnevrije bonen 500 gram
Dallmayr
Cafeïnevrije bonen 500 gram
Cafeïnevrije koffiebonen; bestaan uit Arabica koffiebonen. Hierdoor is de koffie wat milder en ook maagvriendelijker.
€5,99
-17%
Dallmayr Dallmayr Crema Prodomo bonen 1kg - THT 30-7-2023
Dallmayr
Dallmayr Crema Prodomo bonen 1kg - THT 30-7-2023
Het zachte, langzame trommelbrandproces heeft de sensorische eigenschappen van deze topmelange van de fijnste Arabica-koffiesoorten van het hoogland geoptimaliseerd. Crema prodomo is op milde wijze speciaal geraffineerd en bevrijd van vele bittere stoffen
€11,85€9,85
Dallmayr Dallmayr Prodomo Naturmild gemalen 500 gram
Dallmayr
Dallmayr Prodomo Naturmild gemalen 500 gram
Bijzonder zacht van smaak en 100% Arabica koffie. Gemalen koffie ofwel snelfiltermaling.
€5,79
Dallmayr Dallmayr Mild & Fein 28 pads
Dallmayr
Dallmayr Mild & Fein 28 pads
Dallmayr Crema d'Oro Mild & Fein Pads; milde koffiepads, origineel van Dallmayr, 100% Arabica. Edele hooglandsoorten worden voor Dallmayr Crema d'Oro mild & fijn met oog voor detail uitgezocht, verwerkt en vervolgens afgewerkt door meesterkoffiebranders.
€3,69
Dallmayr Ethiopia gemalen 500 gram
Dallmayr
Ethiopia gemalen 500 gram
De fijnste mokka's van topkwaliteit met een onvergelijkbaar edel aroma garanderen een uniek genot - kruidig en vol van smaak, met een aangename bloemige noot. Gemalen koffie ofwel snelfiltermaling.
€8,99
Dallmayr Dallmayr Prodomo 28 pads
Dallmayr
Dallmayr Prodomo 28 pads
Dallmayr Prodomo koffiepads; perfect veredelde topkwaliteit. Dallmayr prodomo is een blend van de fijnste hoogland-Arabica's. De soorten die het aroma in het bijzonder tot uitdrukking brengen, zijn afkomstig uit Ethiopië, de bakermat van de koffie.
€3,69
Dallmayr Dallmayr Crema Prodomo bonen 1kg
Dallmayr
Dallmayr Crema Prodomo bonen 1kg
Het zachte, langzame trommelbrandproces heeft de sensorische eigenschappen van deze topmelange van de fijnste Arabica-koffiesoorten van het hoogland geoptimaliseerd. Crema prodomo is op milde wijze speciaal geraffineerd en bevrijd van vele bittere stoffen
€11,85
Dallmayr Dallmayr Classic 36 pads
Dallmayr
Dallmayr Classic 36 pads
Dallmayr classic prodomo pads; Dallmayr Prodomo is een premium mix van de fijnste Arabica hoogland koffie uit de beste groeiende regio's in de wereld.
€3,99
Dallmayr Dallmayr Espresso d'Oro bonen 1kg
Dallmayr
Dallmayr Espresso d'Oro bonen 1kg
Een mix van Arabica & Canephora. En is geschikt voor het bereiden van een lekkere espresso. Smaakt ietwat naar cacao. Ook om cappuccino of latte macchiato te bereiden.
€11,85
Dallmayr Dallmayr Crema d'Oro Selectie van het Jaar hele boon 1000 g
Dallmayr
Dallmayr Crema d'Oro Selectie van het Jaar hele boon 1000 g
Onze Selection of the Year is een prachtige melange van fijne hoogland Arabica en geselecteerde Robusta bonen uit het zuiden van India. Een volle koffie met een nootachtige noot, omgeven door nootmuskaat en licht zoete karamel.
€11,85
Dallmayr Crema d'Oro Intensa bonen 1kg
Dallmayr
Crema d'Oro Intensa bonen 1kg
Smaakbeleving met een Italiaans tintje en verpakt in zakken van 1 kg kenmerkt zich als pittige koffie met een zachte langdurige nasmaak. Puur als caffè Crema of drink als cappuccino of latte macchiato.
€11,85
Dallmayr Cafeïnevrij gemalen 500 gram
Dallmayr
Cafeïnevrij gemalen 500 gram
100% cafeïnevrije Arabica Highland koffie. Met een vol aroma.
€5,99
Dallmayr Dallmayr Classic bonen 500 gram
Dallmayr
Dallmayr Classic bonen 500 gram
Bestaan uit de combinatie van 50% robusta en 50% Arabica bonen en bevatten daardoor een evenwichtige smaak.
€5,15
Dallmayr Dallmayr Espresso Monaco gemalen 200 gram
Dallmayr
Dallmayr Espresso Monaco gemalen 200 gram
Dallmayr espresso Monaco gemalen koffie blik; typische Dallmayr smaak, gemalen filter koffie in een vershoudblik van 200 gram. 100% Arabica koffie.
€4,19
Dallmayr

Kwaliteit van de boon naar het kopje.
We doen alles voor een perfect genot. De boon is onze passie. Het begon met prodomo - en gaat tot op de dag van vandaag door in elk kopje Dallmayr koffie. Van de oorsprong van de koffie tot de kunst van het branden en de perfecte bereiding, wij doen ons werk met liefde voor detail. Je kunt deze kwaliteit voelen, ruiken en proeven.

Dallmayr koffie waar te koop? Bij koffiezone de online winkel. Voor echt koffie voordeel moet je bij Koffiezone zijn.

Koop hier je Dallmayr koffie voor op het werk. Koffie zakelijk kopen met korting per hele doos.

Koffiezone heeft Dallmayr koffie aanbieding voor grootverbruikers zoals horeca, bedrijven en andere zakelijke gebruikers. Zakelijk koffiebonen bestellen of kopen doe je bij Koffiezone. Is koffie zakelijk aftrekbaar? Koffie zakelijk kopen zijn zakelijke kosten en is dus aftrekbaar zolang het uitgaven zijn die u doet voor uw onderneming. U kunt kiezen voor een koffie zakelijk abonnement bij Koffiezone. 
Bel ons gerust.