• Lorem ipsum

Caffè Vergnano

-5%
Caffè Vergnano Vergnano Gran Aroma bonen 1kg
Caffè Vergnano
Vergnano Gran Aroma bonen 1kg
deze mix is ideaal voor personen die houden van een koffie met een stevige crèmelaag, intense smaak en kruidige tonen. Bevat Arabica en robusta bonen. Medium intensiteit.
€10,99€10,43
Caffè Vergnano Vergnano Espresso Decaffeinato bonen 1 kg
Caffè Vergnano
Vergnano Espresso Decaffeinato bonen 1 kg
Caffè Vergnano gedecafeïneerde koffie heeft een rich en geurig karakter. De beste bonen uit Centraal- en Zuid-Amerika zijn voor de decafé blend van Vergnano gebruikt. Omdat het cafeïnegehalte zo laag is, ideaal voor te drinken in de avond.
€13,99
Caffè Vergnano Vergnano Antica Bottega bonen 1kg
Caffè Vergnano
Vergnano Antica Bottega bonen 1kg
is een espresso met een speciale melange. De 100% Arabica melange is vervaardigd uit alleen de beste gewassen uit Midden- en Zuid-Amerika.
€12,99
Caffè Vergnano Vergnano Espresso bonen 1kg
Caffè Vergnano
Vergnano Espresso bonen 1kg
een Italiaanse koffiemix van het luxe koffiemerk Caffè Vergnano 1882. Caffè Vergnano 1882 espresso Koffiebonen hebben een volle body en aroma.
€11,49
-3%
Caffè Vergnano Vergnano bonen proefpakket 3 x 1kg
Caffè Vergnano
Vergnano bonen proefpakket 3 x 1kg
Maak kennis met top kwaliteit uit Italie, Vergnano. Dit vrij onbekende merk zal vanzelf bekender worden, ongeëvenaarde kwaliteit.Proef deze koffiebonen in sterkte 3, 4 en 5. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven.
€35,17€33,99
Caffè Vergnano Vergnano Aroma Mio Intenso koffiebonen 1 kg
Caffè Vergnano
Vergnano Aroma Mio Intenso koffiebonen 1 kg
Vergnano Intenso is een koffieblend die een krachtig karamelaroma combineert met een gebalanceerde zuurgraad. De toevoeging van Afrikaanse en Aziatische Robusta zorgt voor een heerlijke nasmaak van chocolade.
€9,95
Caffè Vergnano

Caffè Vergnano: Een Italiaanse Koffie Ervaring

In de kronkelende straatjes van Italië, waar de geur van versgebakken pizza's en pasta's de lucht vult, is er nog een aroma dat de harten van velen verovert: de rijke, diepe geur van Caffè Vergnano. Deze authentieke Italiaanse koffiebranderij, opgericht in het pittoreske stadje Chieri, is een symbool van Italiaanse traditie en vakmanschap.

De Oorsprong van Caffè Vergnano

Het verhaal van Caffè Vergnano begint bij Domenico Vergnano. Wat ooit begon als een bescheiden apotheek in Chieri, transformeerde al snel tot een koffiespecialiteitenwinkel. De passie voor koffie was duidelijk, en het duurde niet lang voordat Caffè Vergnano zijn vleugels uitsloeg en drie magazijnen opende in Turijn, Alba en natuurlijk Chieri.

Internationale groei en kwaliteit

Met de aankoop van een koffieboerderij in Kenia in 1930, zette Caffè Vergnano zijn eerste stappen op het internationale toneel. Nu, met meer dan 120 koffiewinkels in 19 landen, waaronder Cyprus, Qatar, Nederland, Rusland en Griekenland, is Caffè Vergnano een naam die synoniem staat voor kwaliteit en traditie.

Meer dan alleen koffie

Maar Caffè Vergnano is meer dan alleen koffie. In hun winkels, waaronder vijf in Rome, kunnen bezoekers genieten van ovengebakken lekkernijen, warme gerechten, sandwiches en gebak, allemaal bereid door de getalenteerde banketbakker Attilio Servi.

Onderwijs en traditie

Met de oprichting van de Vergnano Academy zet het merk zich in om de kunst van het koffiezetten te onderwijzen en de authentieke Italiaanse espresso en cappuccino wereldwijd te verspreiden.

Als je op zoek bent naar een authentieke Italiaanse koffie-ervaring, zoek dan niet verder dan Caffè Vergnano. Met een rijke geschiedenis, een passie voor kwaliteit en een toewijding aan onderwijs en traditie, is Caffè Vergnano echt een juweeltje in de wereld van koffie.

Koop je Caffe Vergnano koffie bij Koffiezone online.