• Lorem ipsum

Alfredo Espresso van Darboven

-12%
Alfredo Espresso van Darboven  Alfredo Espresso Super Bar bonen 1kg
Alfredo Espresso van Darboven
Alfredo Espresso Super Bar bonen 1kg
Alfredo Espresso van Darboven bevat voornamelijk hoogwaardige Arabica koffiebessen, waaraan een deel Robusta is toegevoegd om de smaak te intensiveren. Het resultaat is een espresso die een zeer fijne en dichte crema produceert die lang stabiel blijft.
€16,99€14,99
-12%
Alfredo Espresso van Darboven  Alfredo Caffè Creme bonen 1kg
Alfredo Espresso van Darboven
Alfredo Caffè Creme bonen 1kg
Alfredo Café betovert met zijn fijne smaak en typisch Italiaanse nuances op een zachte manier. Perfect geschikt voor alle volautomatische koffiemachines, ideaal voor een heerlijk aromatische Café Crème en ook perfect voor een kleine espresso.
€16,99€14,99
Alfredo Espresso van Darboven  Alfredo Espresso Futuro 324 bonen 1 kg
Alfredo Espresso van Darboven
Alfredo Espresso Futuro 324 bonen 1 kg
De smaak heeft een lichte zoetheid die gedragen wordt door moutige aroma's en fijne toetsen van chocolade en marsepein. De verhouding tussen fruitige zuren en onopvallende kruiden is aangenaam in balans. Een espresso met een mooie, stevige crema.
€16,99
-12%
Alfredo Espresso van Darboven  Alfredo Espresso Cremazzurro bonen 1 kg
Alfredo Espresso van Darboven
Alfredo Espresso Cremazzurro bonen 1 kg
Cremazzurro is een espresso met een randje. De intense, donkere branding brengt de smaak van de gebruikte bonen goed naar voren. De dikke, fijnporige crema is de beroemde kers op de taart en geeft de koffie ook de speciale look die hij verdient.
€16,99€14,99
Alfredo Espresso van Darboven

Sinds zijn oprichting in 1987 is Alfredo Espresso uitgegroeid tot een van de bekendste en populairste espressomerken in Duitsland. Goed voor ons - nog beter voor u: want met deze grote bekendheid, de kwaliteit en de variëteit van Alfredo Espresso in uw assortiment, maakt u een goede kans om de omzet van uw bedrijf aanzienlijk te verhogen. Het espressomerk in één oogopslag:

  • Merk: een van de eerste Duitse espressomerken met een originele Italiaanse branding

  • Assortiment: een gevarieerde selectie heerlijke smaken voor catering buitenshuis en verkoopautomaten

  • Bereiding: ideaal voor alle standaard portafiltermachines en volautomatische koffiemachines, maar ook om te experimenteren met andere bereidingswijzen.

  • Dranken: espresso, cappuccino, latte macchiato en andere Italiaanse koffiespecialiteiten

De Alfredo Espresso serie 

De espressoproducten van Alfredo Espresso laten qua smaak niets te wensen over: Het spectrum gaat van zacht tot pittig Zuid-Italiaans tot onze absolute premium espresso "Primus Omnium". In combinatie met de heerlijk fijnporige crema zorgen alle producten voor een unieke smaakbeleving - ongeacht waar en hoe u ze gebruikt: als heerlijke koffiespecialiteit voor uw café, als lucratief digestief in uw hotelbar of als cafeïnehoudende werknemersmotivatie voor de kantoorkeuken. Ontdek onze brede waaier aan variëteiten voor out-of-home catering en vending.
 
Alfredo Espresso combineert originele Italiaanse brandkunst met Duitse kwaliteit als geen ander espressomerk. Passie ontmoet precisie - het beste van twee werelden. Dat proef je in elk van onze producten. Hier willen we je graag introduceren in de wereld van Alfredo Espresso producten. De kern van ons portfolio wordt gevormd door onze zeven unieke espressoroosters, die een dwarsdoorsnede vormen van de belangrijkste espressostreken van Italië.
 
We bieden ook een indrukwekkende variëteit aan espresso accessoires en artikelen voor restauranthouders, evenals een nieuwe capsulelijn die exclusief voor Alfredo Espresso werd ontwikkeld. Veel plezier bij het ontdekken van de wereld van Alfredo Espresso!