• Lorem ipsum

Lekkere thee met vruchten smaak kopen

Messmer Citroen thee
Citroen thee
Meßmer heeft de fruitigste citroenen uit vele landen van de wereld als model genomen om een vruchtentheegenot samen te stellen. De zon kust onze huid, de geur van zongerijpte citroenen betovert ons, een glimlach en het leven voelt een beetje lichter.
€2,59
Messmer Kersen thee
Kersen thee
De verleidelijk zoete smaak van rode kersen vervult u met het gevoel van koele beats, het zachte geluid van de zee en ontspannende zonsondergangen. Deze vruchtenthee is beslist een van de lekkerste redenen om te dromen van uw volgende vakantie.
€2,59
Messmer Mango kokosnoot (Hawai Kiss) thee
Mango kokosnoot (Hawai Kiss) thee
Meßmer heeft de smaak van rijpe mango's en tropische kokosnoot als voorbeeld genomen voor deze zoete en exotische vruchtenthee. En van Maui tot Waikiki, er is een eenvoudig woord voor in Hawaii: Ono! En dat betekent: heerlijk.
€2,59
Messmer Sinaasappel thee
Sinaasappel thee
Laat de pittig-zoete smaak van Spaanse Sinaasappel u verleiden tot deze zorgeloze wereld en geniet van uw persoonlijke fiesta.
€2,59
Messmer Mix vruchtenthee
Mix vruchtenthee
Verschillende zonovergoten vruchten zoals appels, sinaasappel en citroenschil harmonieus gecombineerd met fruitige vlierbessen, pittige hibiscus en milde rozenbottels -voor een fruitig moment van genot.
€2,29
Messmer Framboos citroen thee
Framboos citroen thee
De zoete en pittige smaak van framboos en citroen doet denken aan de kleurrijke bedrijvigheid van Miami Beach. Geniet van een vruchtenthee die barst van creativiteit en levensvreugde.
€2,59
Messmer Abrikoos perzik vruchtenthee
Abrikoos perzik vruchtenthee
De smaak van delicate abrikoos en frisse perzik harmonieus gecombineerd - voor een heerlijke, milde genietervaring. Deze lichte vruchtenthee hebben onze Meßmer thee-experts gepefectioneerd.
€2,39
Messmer Appel limoen vruchtenthee
Appel limoen vruchtenthee
De sappig-zoete smaak van appels gecombineerd met het verfrissende aroma van limoenen - voor een fruitige, pittige genietervaring.
€2,39
Messmer Perzik Toscaans thee
Perzik Toscaans thee
De zoete en sappige smaak van Toscaanse perzik geeft u vruchtenthee genot.
€2,59
Messmer Appel vanille thee
Appel vanille thee
De fruitige smaak van appels met de subtiele noot van vanille - voor een volle, zoete genietervaring. In deze lichte vruchtenthee hebben onze Meßmer thee-experts de smaak perfect gemaakt.
€2,39