• Lorem ipsum

Chai Tea en Matcha Latte

Ontdek de magie Met KRÜGER YOU chai latte komt de magie van India naar je toe: dompel jezelf onder in een kleurrijke, sprookjesachtige wereld en geniet van een heerlijk milde melktheedrank met subtiele tonen van kruiden.

Kruger Chai latte Vanilla-Kaneel 10 Zakjes
Kruger
Chai latte Vanilla-Kaneel 10 Zakjes
De klassieke chai-creatie uit India met fijne vanille en fijne kaneel. Giet de inhoud van één sachet (25 g) in een kopje, voeg 150 ml heet maar niet kokend water toe, roer - en dat is alles. Bewaarinstructies: Op een droge plaats bewaren
€2,89
Kruger Chai latte Vanille Kaneel, minder zoet
Kruger
Chai latte Vanille Kaneel, minder zoet
De chai latte "minder zoet" is een milde melktheedrank met zwarte thee-extract, een exotische, sensuele chai-noot en een aromatische vanille-kaneelsmaak - zonder enige kristalsuiker.
€2,89
Kruger Chai Latte Gember citroengras 10 zakjes
Kruger
Chai Latte Gember citroengras 10 zakjes
De milde melktheedrank met de heerlijke combinatie van aromatische gembernoot en pittige citroengrasnoot.
€2,89
Kruger Krüger Chai Latte Schoko Sweet India
Kruger
Krüger Chai Latte Schoko Sweet India
Deze speciale plezier Chai is de nieuwste hit voor zoetekauwen. Geen wonder, want deze theemelange heeft een kenmerkende chocoladetoets. Zo zie je maar: het moet niet altijd cacao zijn als je van chocolade wilt genieten. Probeer eens de zoetheid van India
€2,89
Kruger Matcha Latte Classic 250 gram
Kruger
Matcha Latte Classic 250 gram
De milde melktheedrank met fijngemalen Japanse Matcha groene thee herinterpreteert de eeuwenoude theetraditie: heerlijk romig, sterk groen en heerlijk aromatisch.
€2,99
Kruger Chai Latte Lovely India honing
Kruger
Chai Latte Lovely India honing
Met KRÜGER chai latte komt de magie van India naar je toe: dompel jezelf onder in een kleurrijke, magisch geurende wereld en geniet van een heerlijk milde melktheedrank met de smaak van aromatische honing.
€2,89
Kruger Chai Latte Kokos Amandel 250 gram
Kruger
Chai Latte Kokos Amandel 250 gram
Met KRÜGER YOU chai latte komt de magie van India naar je toe: dompel je onder in een kleurrijke, sprookjesachtige wereld en geniet van een heerlijk milde melktheedrank met de aromatische noot van exotische kokosnoot en fijne amandelen.
€2,89
Kruger Matcha Latte Kokos melk-thee
Kruger
Matcha Latte Kokos melk-thee
Met KRÜGER Matcha Latte Cocos ontmoet de opwindende smaak van Matcha een exotische noot van kokosnoot - gecombineerd in een heerlijke, romige melktheedrank.
€2,99
Chai Tea en Matcha Latte

Duik in de wereld van matcha

Verre Oosten genot op een zeer moderne manier: met KRÜGER YOU Matcha Latte ontdek je de opwindende, aangenaam zoete smaak van Matcha in combinatie met romige melk.