• Lorem ipsum

Proefpakket koffiebonen online kopen

Ruime keuze en uit voorraad leverbaar. Lekker voor u zelf of geef het als cadeau. De bijzondere kwaliteit van deze melanges ligt in de perfecte samenstelling voor elke individuele smaakvoorkeur.

Caffè Izzo  Caffe Izzo bonen proefpakket 3 x 1kg
Caffè Izzo
Caffe Izzo bonen proefpakket 3 x 1kg
Proef alle 3 de smaken van Caffè Izzo. Ervaar zelf welke jij het lekkerste vindt. Of geef dit pakket cadeau en verras iemand.
€42,50
-2%
Lavazza Lavazza Tierra bonen proefpakket 3 x 1kg
Lavazza
Lavazza Tierra bonen proefpakket 3 x 1kg
Drie toppers van Lavazza Tierra koffiebonen in 1 proefpakket. Proef deze koffiebonen van verschillende sterktes. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€51,17€49,95
-4%
Segafredo Segafredo Crema bonen proefpakket 3 x 1kg
Segafredo
Segafredo Crema bonen proefpakket 3 x 1kg
Maak kennis met top kwaliteit uit Italië, Segafredo Crema. Voor liefhebbers van koffie met een heerlijke crèmelaag. Proef deze koffiebonen van verschillende sterktes. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Geniet.
€28,17€26,99
-5%
Lavazza Lavazza Blue bonen proefpakket 3 x 1kg
Lavazza
Lavazza Blue bonen proefpakket 3 x 1kg
Een uitmuntende blend en perfecte balans. Gemaakt voor verschillende aromatische profielen: aromatisch, gebalanceerd en donker. Elegantie is een traditie, voor Lavazza. Proef deze koffiebonen van verschillende sterktes. Of toch lekker voor jezelf. Geniet
€41,97€40,00
-4%
Lavazza Barista bonen proefpakket 3 x 1kg
Lavazza
Barista bonen proefpakket 3 x 1kg
Maak kennis met Lavazza Barista koffie. Proef deze Barista bonen in sterkte 6, 7 en 9/10. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€41,83€39,95
-3%
Vergnano Vergnano bonen proefpakket 3 x 1kg
Vergnano
Vergnano bonen proefpakket 3 x 1kg
Maak kennis met top kwaliteit uit Italie, Vergnano. Dit vrij onbekende merk zal vanzelf bekender worden, ongeëvenaarde kwaliteit.Proef deze koffiebonen in sterkte 3, 4 en 5. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven.
€35,23€34,00
Piazza d'Oro Piazza D'oro bonen proefpakket 3 x 1kg
Piazza d'Oro
Piazza D'oro bonen proefpakket 3 x 1kg
Maak kennis met Piazza d'Oro koffie. Proef deze bonen in in alle sterktes en smaak. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€36,99
-3%
Jacobs koffie Jacobs Barista bonen proefpakket 4 x 1kg
Jacobs koffie
Jacobs Barista bonen proefpakket 4 x 1kg
Maak kennis met Jacobs Barista koffie. Proef deze Barista bonen in sterkte 3, 4 en 5. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€46,29€44,99
-5%
Dallmayr  Dallmayr D'oro bonen proefpakket 4 x 1kg
Dallmayr
Dallmayr D'oro bonen proefpakket 4 x 1kg
Maak kennis met Dallmayr D'oro koffie. Proef deze D'oro bonen in sterkte 3, 4 en 5. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet
€47,40€45,00
-5%
Jacobs koffie Jacobs bonen proefpakket 4 x 1kg
Jacobs koffie
Jacobs bonen proefpakket 4 x 1kg
Maak kennis met Jacobs koffie. Proef deze bonen in sterkte 3, 4 en 5. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€40,76€38,76
-4%
Lavazza Lavazza Expert bonen proefpakket 4 x 1kg
Lavazza
Lavazza Expert bonen proefpakket 4 x 1kg
Maak kennis met Lavazza Expert koffie. Proef deze Expert bonen in sterkte 7, 8, 9 en 10/10. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€43,76€41,99
-4%
Kimbo Kimbo bonen proefpakket 4 x 1kg
Kimbo
Kimbo bonen proefpakket 4 x 1kg
Maak kennis met top kwaliteit uit Italië, Kimbo. Dit redelijk bekende merk bij fijnproevers zal vanzelf bekender gaan worden. Proef deze koffiebonen van verschillende sterktes. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven.
€51,68€49,68
-6%
Segafredo Segafredo Selezione koffiebonen proefpakket 4 x 1kg
Segafredo
Segafredo Selezione koffiebonen proefpakket 4 x 1kg
Proefpakket Segafredo koffiebonen. Segafredo Selezione Crema en Espresso, organische bonen en de 100% Arabica bonen.
€47,66€45,00
-3%
Lavazza Lavazza Top koffiebonen proefpakket 4 x 1kg
Lavazza
Lavazza Top koffiebonen proefpakket 4 x 1kg
Proefpakket TOP kwaliteit Lavazza koffiebonen. 4 verschillende smaken, met dit cadeau maak je mensen blij.   
€62,58€60,58
-6%
illy illy koffiebonen proefpakket 6 blikken
illy
illy koffiebonen proefpakket 6 blikken
Maak kennis met illy koffie uit het 250 gram blik. Proef deze illy bonen allemaal. De blikken kun je eventueel hergebruiken. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet
€41,94€39,54
-5%
Melitta Melitta Bella Crema bonen proefpakket 5 x 1kg
Melitta
Melitta Bella Crema bonen proefpakket 5 x 1kg
Maak kennis met Melitta koffie. Proef deze Crema bonen in sterkte 2, 3, 4 en 5. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€52,45€50,00
-4%
Mövenpick Mövenpick bonen proefpakket 5 x 1kg
Mövenpick
Mövenpick bonen proefpakket 5 x 1kg
Mövenpick is al decennia lang één van de premium koffiesoorten. De kwaliteit van de producten wordt al meer dan 70 jaar hooggehouden, want alleen een hoge kwaliteit van de bonen waarborgt een hoge kwaliteit in het kopje.
€54,65€52,65
-4%
Minges Minges bonen proefpakket 5 x 1kg
Minges
Minges bonen proefpakket 5 x 1kg
Maak kennis met Minges koffie uit Duitsland. Proef deze specialiteiten. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€42,85€41,00
-5%
Lazarro Lazarro bonen 5 x 1kg & 0.9kg proefpakket
Lazarro
Lazarro bonen 5 x 1kg & 0.9kg proefpakket
Lazarro is een kwalitatief hoogwaardig merk van Nederlandse makelij. Proef deze koffiebonen van verschillende sterktes. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€43,94€41,79
Davidoff Davidoff bonen proefpakket 3x500 gram
Davidoff
Davidoff bonen proefpakket 3x500 gram
Bij DAVIDOFF begrijpen we dat het perfecte kopje koffie voor verschillende mensen verschillende dingen betekent. Op zijn meest basaal, wordt het gedronken om de geest en het lichaam te stimuleren. Onze koffie prikkelt alle zintuigen.
€23,97
DeLonghi bonen proefpakket 3 x 1kg
DeLonghi bonen proefpakket 3 x 1kg
DeLonghi - Classico Espresso Bonen - 1kg | DeLonghi - Selezione Espresso Bonen - 1kg |
DeLonghi - Caffé Crema Bonen - 1kg
€45,75
Proefpakket koffiebonen online kopen

Koffieproefpakketten om te ontdekken
Met de enorme keuze aan koffiesoorten in onze shop, kan het moeilijk zijn de juiste te vinden. Het samenstellen van de beste koffieproefpakketten uit ons veelzijdige Premium Koffie-assortiment biedt u de perfecte gelegenheid om verschillende brandingen uit te proberen. Met onze proefpakketten, zorgvuldig voorgesorteerd door deskundigen, zit u gegarandeerd goed. Koop een pak en proef de beste koffie en espresso en geniet van de grote verscheidenheid aan smaken. Of je nu blends, single origins, bonen uit Latijns-Amerika, Azië of Afrika wilt proberen - proefpakketten maken het mogelijk en testen is echt leuk. Vind uw nieuwe koffie voor thuis, zoet de dag op kantoor voor uzelf en uw collega's, of verblijd vrienden met een leuk geschenk in de vorm van een pakket. Er is een set in de juiste maat voor elke gelegenheid. Maar de grootte van het proefpakket is natuurlijk nog maar het begin. De bijzondere kwaliteit van deze melanges ligt in de perfecte samenstelling voor elke individuele smaakvoorkeur.