• Lorem ipsum

Moak cups 5 smaken, Nespresso compatible. Moak cups aanbieding, koop 10 doosjes met korting

Moak Aromatico jazz 10 cups
Moak
Aromatico jazz 10 cups
De aromatische smaak van de verfijnde 100% Arabica blend openbaart zich in de betoverende bloemige en fruitige tonen en de delicate romigheid. Aromatico is een uitgebalanceerde koffie met een zoet en levendig karakter. Ik ben Jazz!
€2,29
Moak Decaf classic 10 cups
Moak
Decaf classic 10 cups
De smaak en romigheid van Moak's decaf zullen je niet doen verlangen naar traditionele espresso. Een rijke koffie met fruitige geuren van appel en abrikoos. Zo zoet en licht als een symfonie. Ik ben Classic!
€2,29
Moak Forte rock 10 cups
Moak
Forte rock 10 cups
Extravagante aromatische intensiteit versterkt door een buitengewone romigheid. Ideaal voor wie houdt van een rijke en volle koffie. Een dichte mix met hints van pure chocolade en geroosterde amandelen. Ik ben Rock!
€2,29
Moak Intenso soul 10 cups
Moak
Intenso soul 10 cups
Mix met een aangename balans van smaken en een aanzienlijke body. Dankzij het langzame roosterproces komt een aangename bitterheid van pure cacao en geuren van geroosterd brood vrij. Intense smaak en dikte. Ik ben Soul!
€2,29
Moak Morbido funk 10 cups
Moak
Morbido funk 10 cups
De verzorging van een gezonde bodem en de selectie van verfijnde variëteiten maken van deze blend een koffie die wordt gekenmerkt door sterke aromatische tonen en geuren van hazelnoten en gebrande amandelen. Fluweelzachte body en onderscheidende smaak.
€2,29
Moak cups 5 smaken, Nespresso compatible. Moak cups aanbieding, koop 10 doosjes met korting

De koffie

De hoge kwaliteit van onze melanges komt van de zorgvuldige selectie van de beste Arabica- en Robusta-planten. Een zorgvuldigheid die we al meer dan vijftig jaar met veel trots met ons meedragen. Daarom kiezen we voor de beste single origins. We controleren of het hele productieproces trouw is aan onze kwaliteitsnormen: we behandelen de bonen met zorg, we roosteren ze voor elke kwaliteit, omdat we de aromatische tonen en de geur willen behouden die uitgaat van het moment dat het wordt geoogst voor elk type van koffie.