• Lorem ipsum

Tchibo - voortreffelijke koffiekwaliteit door de hoogste koffie-expertise

Tchibo Het beste wat een koffieboon kan overkomen, onze koffies van gecertificeerde plantages Wilt u de gemalen koffie kopen? Koffiebonen aanbieding, koop 6 kilo en ontvang korting.

-15%
Tchibo Feine Milde bonen 500 gram THT 08-04-2023
Tchibo
Feine Milde bonen 500 gram THT 08-04-2023
TCHIBO FEINE MILDE Koffiebonen; deze Tchibo Fine Mild Coffee is gemaakt van een melange van Braziliaanse, Centraal-Amerikaanse en Nieuw-Guinese bonen.
€6,49€5,49
Tchibo Proefbakje Tchibo Feine Milde 200 gram
Tchibo
Proefbakje Tchibo Feine Milde 200 gram
Heeft u deze bonen altijd al een keer willen proeven, maar vond u 1kg teveel? Dan is dit de uitgelezen kans om daar van te profiteren! Meer te weten komen over de smaak?
€2,87
Tchibo - voortreffelijke koffiekwaliteit door de hoogste koffie-expertise

Sinds 1949 staat Tchibo koffie voor het hoogste genot in milde en sterke smaken. Enthousiaste klanten waarderen de voortreffelijke koffiekwaliteit door de hoogste koffie-expertise. De internationaal actieve onderneming met hoofdzetel in Hamburg was aanvankelijk uitsluitend actief als koffiepostorderbedrijf. In de loop der jaren kwamen er allerlei bedrijfsgebieden bij. Het bedrijf ontwikkelde het Cafissimo-capsulesysteem en verkoopt vandaag Tchibo-koffie in vers gebrande kwaliteit, alsook huishoudartikelen, technologie, mode, juwelen, reizen en mobiele telefooncontracten. Bovendien presenteert Tchibo elke week een nieuwe themawereld. In de webwinkel van Koffiezone vindt u exclusieve Tchibo-koffies met een onmiskenbaar aroma dat u heel bijzondere momenten bezorgt. Of het nu gaat om fluweelzachte Eduscho Caffè Crema gemaakt van hele Tchibo bonen of volle Pure Fine Selectie Cappuccino - koop de beste Tchibo koffie met echt karakter tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Maximale versheid en unieke variëteit van de Hamburgse koffiebrander
Tchibo verkoopt in zijn ongeveer 850 filialen in het hele land een breed assortiment artikelen voor huis, tuin, hobby en sport. In ongeveer 500 filialen nodigen koffiebars de klanten uit om te genieten en te ontspannen. De verkoop van Tchibo-koffie vormt nog steeds de kern van de bedrijfsactiviteiten van de onderneming. De Hamburgse koffiebrander is het toonbeeld van maximale versheid en unieke variëteit. Als hele bonen of gemalen, Tchibo filterkoffie geeft het hoogste koffiegenot. Caffè Crema en Espresso zijn perfect voor volautomaten, espressomachines of portafilters. Cafissimo capsules leveren koffie-ervaringen met een druk op de knop, terwijl Qbo koffieblokjes zorgen voor individuele koffie- of melksamenstellingen. Voor haar creaties op basis van Tchibo koffie gebruikt de onderneming bijna uitsluitend de edele Arabica bonen. In vergelijking met Robusta en andere variëteiten is de smaak van Arabica-koffiebonen zachter en harmonieuzer door de langzame rijping.

Adres van de fabrikant:

Tchibo GmbH

Überseering 18

22297 Hamburg

Duitsland