• Lorem ipsum

Coeli Caffè uit Italië

Coeli Caffè, melanges van uitmuntendheid met fruitige, bloemige, kruidige aroma's en sensaties die doen denken aan chocolade en cacao. Een volle, intense, smaak als een echte Queen of Coffee. Koffiebonen aanbieding, koop 6 kilo en ontvang korting

Coeli koffie  Coeli Crema e Aroma bonen 1kg
Coeli koffie
Coeli Crema e Aroma bonen 1kg
Romig en chocoladeachtig is de favoriete koffie van de koningin die is geboren om te worden gewaardeerd door de beste fijnproevers dankzij de mix van Arabica en robusta; uitstekende blend uit Midden- en Zuid-Amerika met aromatische en zachte smaak.
€7,99
Coeli koffie  Coeli Qualita Rossa bonen 1kg
Coeli koffie
Coeli Qualita Rossa bonen 1kg
Blend geproduceerd dankzij de combinatie van Arabica en robusta koffie met een delicate en harmonieuze smaak; koffie uit Midden-Amerika en Zuid-India om elk moment van uw dag te genieten.
€8,49
Coeli koffie  Coeli Qualita Oro bonen 1kg
Coeli koffie
Coeli Qualita Oro bonen 1kg
Mix van zes kwaliteiten Arabica speciaal geselecteerd voor de Queen uit Midden- en Zuid-Amerika. De zachte en chocoladeachtige afdronk en de lichte branding maken het een onnavolgbare koffie.
€9,99
Coeli Caffè uit Italië

Coeli Caffè, melanges van uitmuntendheid met fruitige, bloemige, kruidige aroma's en sensaties die doen denken aan chocolade en cacao. Een volle, intense, gedenkwaardige smaak als een echte Queen of Coffee.
Koffiebonen aanbieding, koop 6 kilo en ontvang korting.