• Lorem ipsum

Topping en Latte Macchiatto instant poeder

Caprimo Topping poeder per zak of met korting per hele doos. Milkfood Latte Macchiato poeder per zak of per doos kopen met korting. Direct leverbaar-lange THT.

Caprimo Topping poeder 750 gram
Topping poeder 750 gram
Een aangename mix van magere melk en lactose om uw dranken op te fleuren met een aantrekkelijk melkschuim, een fluweelzacht mondgevoel en een bevredigende nasmaak. Voor een 100% verse melksmaak en een zoete nasmaak.
€5,59
Buisman Multiserve Buisman Café Latte Caramel 300 gram
Buisman Café Latte Caramel 300 gram
Heerlijke romige koffie met lekkere karamelsmaak en veel melkschuim. Deze heerlijke romige koffie met veel melk- en een karamelsmaak is geschikt voor de zoete momenten in het leven.
€2,65
Hearts HEARTS ijskoffie 1 kg
HEARTS ijskoffie 1 kg
IJs koffie, verfrissende verwennerij, Zomerdrankje, Instantkoffie, Cafeïne houdend, Koude Drank, Oplosbare koffie. Het poeder is gemakkelijk te bereiden met koude melk of een melkalternatief. Bevat 8% oploskoffie!
€3,99
Kruger Kruger ijskoffie karamel 275 gram
Kruger ijskoffie karamel 275 gram
Een aromatische koffie-ervaring in slechts een paar stappen. Wanneer de temperaturen in de zomer stijgen, neemt ook onze dorst naar ijskoude verfrissende drankjes toe.
€2,49
Hearts HEARTS Chai Latte 1kg
HEARTS Chai Latte 1kg
Doe vier opgehoopte koffielepels (20 g) in een kopje en giet er heet, niet kokend water (150 ml) over. Roer goed - en je Chai Latte is klaar!
€4,49
Milkfood Latte Macchiato 400 gram
Latte Macchiato 400 gram
Latte Macchiato Poederdrank in Italiaanse stijl met koffie - de nieuwe trenddrank! Koffiemix voor Latte Macchiato met oploskoffie (10%), magere melkpoeder en melk suiker.
€3,49
Kruger Kruger ijskoffie classic 275 gram
Kruger ijskoffie classic 275 gram
De FAMILY Iced Coffee Classic is de perfecte verfrissing voor de zomer - gewoon koude melk toevoegen, roeren en je hebt een heerlijk drankje. Instant koffie. Koele melk ontmoet een fijne noot van koffie - zo werkt zomers genieten.
€2,49
Buisman Multiserve Buisman Latte Macchiato 260 gram
Buisman Latte Macchiato 260 gram
Instant koffie met magere melkpoeder en suiker. Schep 2 eetlepels poeder (ca. 14g) in een koffiekop. Schenk hierbij al roerende heet, niet meer kokend water (ca. 100ml). Wacht ca. 1 minuut en roer nogmaals. Klaar is uw heerlijke Latte Macchiato.
€2,65
Caprimo Caprimo Wild Fruit thee zak 1kg
Caprimo Wild Fruit thee zak 1kg
Speciaal ontwikkeld voor de vending markt, stimuleert Caprimo Wild Fruit Thee uw smaakpapillen met de zoete, hartverwarmende fruitige smaak van vers geplukt wild fruit. Deze bevredigende instant thee kan zowel warm als koud gedronken worden.
€5,99