• Lorem ipsum

Vergnano

Vergnano Gran Aroma bonen 1kg
Vergnano
Gran Aroma bonen 1kg
deze mix is ideaal voor personen die houden van een koffie met een stevige crèmelaag, intense smaak en kruidige tonen. Bevat Arabica en robusta bonen. Medium intensiteit.
€11,59
Vergnano Antica Bottega bonen 1kg
Vergnano
Antica Bottega bonen 1kg
is een espresso met een speciale melange. De 100% Arabica melange is vervaardigd uit alleen de beste gewassen uit Midden- en Zuid-Amerika.
€12,95
-3%
Vergnano Vergnano bonen proefpakket 3 x 1kg
Vergnano
Vergnano bonen proefpakket 3 x 1kg
Maak kennis met top kwaliteit uit Italie, Vergnano. Dit vrij onbekende merk zal vanzelf bekender worden, ongeëvenaarde kwaliteit.Proef deze koffiebonen in sterkte 3, 4 en 5. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven.
€35,23€34,00
Vergnano Espresso Decaffeinato bonen 1 kg
Vergnano
Espresso Decaffeinato bonen 1 kg
Caffè Vergnano gedecafeïneerde koffie heeft een rich en geurig karakter. De beste bonen uit Centraal- en Zuid-Amerika zijn voor de decafé blend van Vergnano gebruikt. Omdat het cafeïnegehalte zo laag is, ideaal voor te drinken in de avond.
€13,65
Vergnano Espresso bonen 1kg
Vergnano
Espresso bonen 1kg
een Italiaanse koffiemix van het luxe koffiemerk Caffè Vergnano 1882. Caffè Vergnano 1882 espresso Koffiebonen hebben een volle body en aroma.
€11,99
Vergnano

De geur van koffie die je de hele dag vergezelt.

De productlijn van Caffè Vergnano bevat alle ervaring van 130 jaar traditie.
Of het nu gezet wordt middels een Mokapot, espresso machine of een apparaat voor capsules, het assortiment is samengesteld om aan de meest uiteenlopende smaken te voldoen en je op elk moment van de dag te begeleiden met het unieke aroma van de beste koffie.

BONEN: ALTIJD VERSE KOFFIE
Bonenmelanges zijn ontworpen voor gezinnen die genieten van versgemalen koffie. De kwaliteit is altijd constant, van de bonen tot het kopje, want Caffè Vergnano selecteert zorgvuldig de beste bonen.