• Lorem ipsum

Messmer

Messmer Mix vruchtenthee
Messmer
Mix vruchtenthee
Verschillende zonovergoten vruchten zoals appels, sinaasappel en citroenschil harmonieus gecombineerd met fruitige vlierbessen, pittige hibiscus en milde rozenbottels -voor een fruitig moment van genot.
€2,29
Messmer Appel limoen vruchtenthee
Messmer
Appel limoen vruchtenthee
De sappig-zoete smaak van appels gecombineerd met het verfrissende aroma van limoenen - voor een fruitige, pittige genietervaring.
€2,39
Messmer framboos thee
Messmer
framboos thee
De verleidelijk zoete smaak van framboos vervult u met het gevoel van koele beats, het zachte geluid van de zee en ontspannende zonsondergangen. Deze vruchtenthee is beslist een van de lekkerste redenen om te dromen van uw volgende vakantie.
€2,59
Messmer Abrikoos perzik vruchtenthee
Messmer
Abrikoos perzik vruchtenthee
De smaak van delicate abrikoos en frisse perzik harmonieus gecombineerd - voor een heerlijke, milde genietervaring. Deze lichte vruchtenthee hebben onze Meßmer thee-experts gepefectioneerd.
€2,39
Messmer Citroen thee
Messmer
Citroen thee
Meßmer heeft de fruitigste citroenen uit vele landen van de wereld als model genomen om een vruchtentheegenot samen te stellen. De zon kust onze huid, de geur van zongerijpte citroenen betovert ons, een glimlach en het leven voelt een beetje lichter.
€2,59
Messmer Sinaasappel thee
Messmer
Sinaasappel thee
Laat de pittig-zoete smaak van Spaanse Sinaasappel u verleiden tot deze zorgeloze wereld en geniet van uw persoonlijke fiesta.
€2,59
Messmer Framboos citroen thee
Messmer
Framboos citroen thee
De zoete en pittige smaak van framboos en citroen doet denken aan de kleurrijke bedrijvigheid van Miami Beach. Geniet van een vruchtenthee die barst van creativiteit en levensvreugde.
€2,59
Messmer Perzik Toscaans thee
Messmer
Perzik Toscaans thee
De zoete en sappige smaak van Toscaanse perzik geeft u vruchtenthee genot.
€2,59
Messmer Mango kokosnoot (Hawai Kiss) thee
Messmer
Mango kokosnoot (Hawai Kiss) thee
Meßmer heeft de smaak van rijpe mango's en tropische kokosnoot als voorbeeld genomen voor deze zoete en exotische vruchtenthee. En van Maui tot Waikiki, er is een eenvoudig woord voor in Hawaii: Ono! En dat betekent: heerlijk.
€2,59
Messmer Appel vanille thee
Messmer
Appel vanille thee
De fruitige smaak van appels met de subtiele noot van vanille - voor een volle, zoete genietervaring. In deze lichte vruchtenthee hebben onze Meßmer thee-experts de smaak perfect gemaakt.
€2,39
Messmer

Messmer thee

Deze heerlijke vruchtenthee komt uit Duitsland. Veel smaakcombinaties en variaties online bestelbaar.

Natuurlijk veganistisch, lactosevrij en glutenvrij.