• Lorem ipsum

Lipton

Lipton Lipton Ice Green Zero  24X330ML
Lipton
Lipton Ice Green Zero 24X330ML
Lipton Ice Tea Green Zero is een heerlijk verfrissende drank met de lichte smaak van groene thee.
Dat heb je soms even nodig! Deze ijsthee bevat geen suiker, maar is wel vol van smaak.
€15,50
Lipton Lipton Ice Tea Green (NL) 24x0,33l
Lipton
Lipton Ice Tea Green (NL) 24x0,33l
Lipton Ice Tea Green is een heerlijke frisse ijsthee met de lichte smaak van groene thee. Een verfrissende frisdrank voor ieder moment van de dag. De groene Lipton drink je het liefst ijskoud en is verkrijgbaar in meerdere smaken.
€15,50
Lipton Lipton Ice Tea Peach blikjes
Lipton
Lipton Ice Tea Peach blikjes
Lipton Ice Tea Peach is een heerlijke frisse ijsthee met de lichte smaak van perzik en hij is koolzuurvrij. Een verfrissende fruitige frisdrank voor ieder moment van de dag.
€15,50
Lipton Lipton Ice Tea Sparkling Zero 24X330ML
Lipton
Lipton Ice Tea Sparkling Zero 24X330ML
De Ice Tea Sparkling Zero van Lipton is een verfrissende, koolzuurhoudende ijsthee zonder suiker. Heerlijk op ieder moment van de dag! 100% Taste, Zero Sugar. Herkomst: Nederland
€15,50
Lipton Lipton Ice Tea sparkling blikjes tray 24x0,33l
Lipton
Lipton Ice Tea sparkling blikjes tray 24x0,33l
Lipton Ice Tea is daarom een lekkere verfrissing voor tussendoor. Ten slotte wordt Lipton Ice Tea Sparkling compleet gemaakt met precies de juiste hoeveelheid koolzuur, dit geeft de sprankelende drank een frisse en milde smaak.
€15,50
Lipton

Lipton Ice Tea Green

De combinatie van zoete stevia en groene thee maken deze Green-variant een drank met een frisse en milde smaak. Alle Lipton Ice Tea is laag in calorieën en daarmee een verantwoorde verwennerij voor tussendoor. 

Lipton Ice Tea Green Zero

Zonder suiker en laag in calorieën.

Lipton Ice Tea Sparkling

Lipton Ice Tea Sparkling compleet gemaakt met precies de juiste hoeveelheid koolzuur, dit geeft de sprankelende drank een frisse en milde smaak.

Lipton Ice Tea Sparkling Zero

Sparkling Zero compleet gemaakt met precies de juiste hoeveelheid koolzuur, dit geeft de sprankelende drank een frisse en milde smaak. Zonder suiker.

Lipton Ice Tea Peach

De ijsthee met perziksmaak is koolzuurvrij. Lipton Ice Tea Peach is laag in calorieën en daardoor de perfecte verfrissing voor tussendoor.