• Lorem ipsum

Lamborghini

-7%
Lamborghini Tonino RED bonen 1kg
Lamborghini
Tonino RED bonen 1kg
TONINO LAMBORGHINI RED koffiebonen; evenwichtige intense smaak - Lamborghini Red Caffe is een Arabica melange uit Zuid- en Midden-Amerika en Oost-Afrika met een vleugje robusta bonen.
€27,50€25,50
Lamborghini Tonino WHITE Espresso kop en schotel
Lamborghini
Tonino WHITE Espresso kop en schotel
Espresso kop en schotel van porselein, ca 60 ml - Vaatwasserbestendig.   De kopjes van Lamborghini, met hun ergonomische handvatten en stevige schotels, zijn zo ontworpen dat de warmte van de dranken behouden blijft en dat de koffieroom goed blijft zitten
€9,00
Lamborghini Tonino WHITE Cappuccino kop en schotel
Lamborghini
Tonino WHITE Cappuccino kop en schotel
Cappuccino kop en schotel van porselein, ca 160 ml - Vaatwasserbestendig.  De kopjes van Tonino Lamborghini, met hun ergonomische handvatten en stevige schotels, zijn zo ontworpen dat de warmte van de dranken behouden blijft.
€10,00
Lamborghini

De koffie, die halverwege de jaren '90 werd gelanceerd, was een van de eerste producten van de Tonino Lamborghini Espresso-lijn, die tegenwoordig ook de verfijnde selectie warme chocolademelk omvat.
Tonino Lamborghini Espresso is wereldwijd altijd erkend als een symbool van Italiaanse stijl en is verkrijgbaar in drie verschillende melanges om consumenten over de hele wereld tevreden te stellen. De zorgvuldige selectieprocedures van groene koffie, de verfijnde verwerkings-, brand- en opslagfases, alsmede de strenge productiecontroles, creëren melanges van de hoogste kwaliteit.