• Lorem ipsum

Bristot koffie

Bristot koffie  Classico Intenso bonen 1kg
Bristot koffie
Classico Intenso bonen 1kg
Het is een uniek mengsel van Arabica en Robusta (in een juiste balans van schalen) voor wie een rijk, intens aroma en sterke cafeïne zoekt. Het gaat uitstekend samen met melk.
€9,95
Bristot koffie  Espresso bonen 1kg
Bristot koffie
Espresso bonen 1kg
Evenwichtige espressobranding met intens aroma, lichte zuurgraad en toetsen van chocolade, noot, karamel en bruine suiker. Exquisite bonen uit Brazilië, India en Vietnam. Wij adviseren bereiding als espresso of mokka in de espressomachine of in de mokkapo
€11,99
Bristot koffie

Bristot koffie: de echte Italiaanse espresso

Denk even aan espresso. Welk merk komt in je op dat een onvergelijkbare espressosmaak in je kopje tovert? Dat klopt - Caffè Bristot uit het pittoreske stadje Belluno in de gelijknamige provincie in Noord-Italië. De traditionele branderij, op slechts een uur rijden van Venetië, brandt originele Italiaanse espresso. Bristot koffie is niet langer alleen bekend in de Dolomieten, maar is populair in heel Europa en zelfs de hele wereld. Hoewel de oorspronkelijke familiebranderij al enige tijd eigendom is van Procaffè AG, vormen de ethische waarden van de stichter - integriteit, eerlijkheid en transparantie - nog steeds de basis van de bedrijfsfilosofie. De klant staat altijd centraal bij alles wat zij doen. Ze willen immers verwend worden met het ware genot van Bristot. Andere bekende koffiemerken zoals Deorsola en Breda behoren eveneens tot de wereldwijd actieve Procaffè AG groep.