• Bestel zonder wachtwoord aan te maken
 • Onbeperkt verzenden in NL €4,99 muv Waddeneilanden
Home » Koffiebonen » Segafredo

Segafredo Zanetti koffiebonen 

Voor koffiefanaten, die graag de bonen thuis malen om zo te genieten van de versheid, geur, aroma en smaak.

 • Sinds enige jaren staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) op de agenda. Ook voor Segafredo Zanetti is dit een aandachtspunt. Hierbij streven wij naar goede resultaten, terwijl wij de effecten hiervan voor mens en milieu niet uit het oog verliezen.
 • THUIS GENIETEN

  Wat is de magie van de originele, authentieke Italiaanse Espresso? Hoe ontstaat de smaakervaring die miljoenen koffieliefhebbers een stralende glimlach ontlokt? Het geheim ligt in het harmonieuze samenspel van melangeren, branden en bereiden...Segafredo.

 • Het koffieritueel is nodig om alledaagse uitdagingen aan te gaan of bijzondere ontmoetingen en situaties te maken.
  Segafredo werkt zodat jouw #SegafredoMoment altijd speciaal is, waar je ook bent.
 • SEGAFREDOMOMENT OP HET WERK

  Laten we eerlijk zijn: zonder koffie zou werken echt onmogelijk zijn! Koffie op de werkvloer is naast een moment van (welverdiende) pauze ook een moment van samenkomen, waar we onze collega's leren kennen én onze energie weer opladen. Maar wat zijn de klassieke hoofdrolspelers van de fauna die de koffieruimte van elke werkplek bezielt?

 • Segafredo Zanetti zet passie en toewijding in om u kwaliteitsproducten aan te bieden die uw #SegafredoMoment weerspiegelen .
  Ontdek de aanbevolen producten om ook tijdens het werk momenten van puur plezier te beleven!

 • Segafredo Intermezzo, Segafredo Selezione Crema, Segafredo Selezione Espresso en Segafredo Selezione Organica biologische koffiebonen.

 

Segafredo koffie waar te koop? Bij koffiezone de online Segafredo winkel. Voor echt koffie voordeel moet je bij Koffiezone zijn.

Koop hier je Segafredo koffie voor op het werk. Segafredo koffie zakelijk kopen met korting per hele doos.

Koffiezone heeft Segafredo koffie aanbieding voor grootverbruikers zoals horeca, bedrijven en andere zakelijke gebruikers. Zakelijk Segafredo koffiebonen bestellen of kopen doe je bij Koffiezone. Is koffie zakelijk aftrekbaar? Koffie zakelijk kopen zijn zakelijke kosten en is dus aftrekbaar zolang het uitgaven zijn die u doet voor uw onderneming. U kunt kiezen voor een Segafredo koffie zakelijk abonnement bij Koffiezone. Bel ons gerust.