• Lorem ipsum

Piazza d'Oro koffiebonen voor thuis of op het werk

Piazza d'Oro Forza Espresso bonen 1kg
Forza Espresso bonen 1kg
Piazza d'Oro Forza bonen: Het volle roosteren van de koffie maakt Piazza D'Oro Forza zeer smaakvol als pure ristretto of espresso, maar is ook een solide basis voor een cappuccino of latte macchiato.
€12,79
Piazza d'Oro Dolce Espresso bonen 1kg
Dolce Espresso bonen 1kg
Piazza d'Oro Dolce bonen; Het soepele en milde smaakkarakter ontleent Piazza D'Oro Dolce aan de 100% Arabica koffiebonen van de allerbeste kwaliteit die met de grootste zorg worden gebrand.
€12,79
Piazza d'Oro Piazza D'oro bonen proefpakket 4 x 1kg
Piazza D'oro bonen proefpakket 4 x 1kg
Maak kennis met Piazza d'Oro koffie. Proef deze bonen in in alle sterktes en smaak. Maak iemand blij met dit proefpakket koffiebonen als cadeau te geven. Of toch lekker voor jezelf. Geniet.
€48,00
-15%
Piazza d'Oro Amabile Espresso bonen 1kg
Amabile Espresso bonen 1kg
Piazza d'Oro Amabile bonen: Een uitzonderlijke bonenkoffie van gastronomische kwaliteit. De milde koffie bekoort door zijn licht kruidige en karaktervolle aroma.
€12,85€10,95
-8%
Piazza d'Oro Intenso Espresso bonen 1kg
Intenso Espresso bonen 1kg
Piazza d'Oro Intenso bonen. Een intense koffie met levendige accenten van ceder en nootmuskaat, extra aangezet door een hint van zwarte peper.
€12,79€11,79
Piazza d'Oro koffiebonen voor thuis of op het werk

Piazza d'Oro Door koffie te creëren met stijl, creativiteit en bezieling, veranderen we vakmanschap in kunst. Zo komt smaak tot leven, iedere keer dat jij Piazza D'Oro proeft, voelt en ervaart.
Koffiebonen aanbieding, koop 6 kilo en ontvang korting.