• Lorem ipsum

Tassimo

Tassimo Milka 8 cups
Milka 8 cups
Kent u de goede smaak van Milka chocolade? Nu kun je het krijgen als een heerlijke, warme cacaodrank met de smaak van echte melkchocolade uit de Alpen. Deze cups/discs passen enkel in het Tassimo apparaat.
€5,19
Tassimo Morning Cafe XL 21 cups
Morning Cafe XL 21 cups
Begin de dag met een sterk en intens plezier! Geniet van het nieuwe TASSIMO Morning Café in het populaire XL cup formaat en profiteer van het Big Pack met 21 drankjes. Het is tijd om wakker te worden en in de kleurrijke wereld van TASSIMO te duiken!
€6,29
-23%
Tassimo Cappuccino Classic 8 cups - THT 15-7-2022
Cappuccino Classic 8 cups - THT 15-7-2022
Tassimo Cappuccino Classic; als je houdt van een dikke laag melkschuim op je koffie, die je eraf lepelt voordat je de rest van je koffie drinkt, koop dan Jacob's Cappuccino Classico voor je Tassimo-machine.
€5,19€3,99
Tassimo Caffé Crema XL 16 cups
Caffé Crema XL 16 cups
De intense en goede smaak van Jacobs Caffè Crema Intenso XL voor je Tassimo-machine zal al je smaak betoveren. De XL-versie geeft je een extra grote beker. Deze cups/dics passen enkel in het Tassimo apparaat.
€5,99
Tassimo Jacobs Caffe Crema Classico 16 cups
Jacobs Caffe Crema Classico 16 cups
Is de klassieke en smaakvolle koffie van Jacobs.  Geniet van deze koffie-ervaring met een volle smaak en een verleidelijk aroma. Deze cups/Tdics passen enkel in het Tassimo apparaat.
€5,19
Tassimo Jacobs Café au Lait 16 cups
Jacobs Café au Lait 16 cups
Is als je koffie altijd met melk drinkt. Met deze cups krijg je zowel koffie als melk in je koffie en je hoeft geen melk in huis te hebben. Deze cups/Tdics passen enkel in het Tassimo apparaat.
€5,19
Tassimo Latte Macchiato Classico 8 cups
Latte Macchiato Classico 8 cups
Is een lekkere mix van espresso, melk en schuim, die drie lekkere laagjes vormt in je koffiekopje. Uitstekende latte macchiato met een ideale balans tussen een fluweelzacht romig schuim en de volle intensiteit van een espresso.
€5,99
Tassimo Coffee Chai Latte 8 cups
Coffee Chai Latte 8 cups
De thee tegenhanger van de klassieke cappuccino en de pittige, zoete en romige drank is populair als nooit tevoren. De drank bestaat uit kruiden, specerijen, thee en warme melk.
€6,49
Tassimo Cappuccino Classic 8 cups
Cappuccino Classic 8 cups
Tassimo Cappuccino Classic; als je houdt van een dikke laag melkschuim op je koffie, die je eraf lepelt voordat je de rest van je koffie drinkt, koop dan Jacob's Cappuccino Classico voor je Tassimo-machine.
€5,19
Tassimo Espresso Classico 16 cups
Espresso Classico 16 cups
Tassimo Espresso cups; als je een koffieliefhebber bent, zul je soms een espresso waarderen. De intense en donkere drank is de essentie van koffiesmaak. Deze cups/dics passen enkel in het Tassimo apparaat.
€5,19
Tassimo Jacobs Kronung 16 cups
Jacobs Kronung 16 cups
Laat je verleiden door de onbetwiste koffiekoning van Duitsland, Jacobs Kröning. Deze cups/dics passen enkel in het Tassimo apparaat.
€5,19
Tassimo Café HAG Crema Cafeïnevrij 16 cups
Café HAG Crema Cafeïnevrij 16 cups
Een uitgebalanceerde mix bestaande uit 100% Arabica koffiebonen, wat Café Hag Crema zijn fijne smaak geeft. Cafeïnevrij.
€5,19
Tassimo Baileys Latte Macchiato  8 cups
Baileys Latte Macchiato 8 cups
Tassimo Baileys Latte Macchiato cups; nu hoef je geen Bailey’s-fles meer te kopen om een Latte Macchiato met Bailey’s te krijgen. In plaats daarvan kun je het allemaal doen met je Tassimo-machine. Deze cups/dics passen enkel in het Tassimo apparaat.
€6,49
Tassimo Jacobs Latte Macchiato Caramel 8 cups
Jacobs Latte Macchiato Caramel 8 cups
Deze smakelijke koffiedrank is perfect voor nieuwe koffiedrinkers en voor wie houdt van koffie met een vleugje zoete karamel. Deze cups/dics passen enkel in het Tassimo apparaat.
€5,99
Tassimo Jacobs Caffe Crema Intenso XL 16 cups
Jacobs Caffe Crema Intenso XL 16 cups
Geniet van perfect, intens koffiegenot in het XL-kopjesformaat met Jacobs Caffè Crema intenso XL. Krachtige smaak met het verwenaroma van Jacobs en bijzonder fijne crema. Uw favoriete drankje - volautomatisch bereid met één druk op de knop.
€5,79
Tassimo Jacobs Caffe Crema Mild 16 cups
Jacobs Caffe Crema Mild 16 cups
Heeft een milde en zachte koffiesmaak van Jacobs Caffè Crema in een groot formaat. De koffiemelange is rond en heeft een heerlijke gouden cremalaag.
€5,19
-39%
Tassimo Jacobs Caffe Crema Mild 16 cups -THT 9-7-2022
Jacobs Caffe Crema Mild 16 cups -THT 9-7-2022
Heeft een milde en zachte koffiesmaak van Jacobs Caffè Crema in een groot formaat. De koffiemelange is rond en heeft een heerlijke gouden cremalaag.
€5,19€3,19
Tassimo Jacobs Krönung XL 16 cups
Jacobs Krönung XL 16 cups
Een heerlijke medium gebrande koffie van Jacobs, die je via zijn continentale melange van koffiebonen een flinke energie boost geeft. Deze cups/Tdics passen enkel in het Tassimo apparaat.
€6,49
Tassimo

Hier vindt u het breedste assortiment van 14 verschillende dranken. Kies uw favoriet en koop koffiecups voor uw Tassimo machine online. Alleen geschikt voor een Tassimo machine.