• Lorem ipsum

Mövenpick

Mövenpick Caffe Crema bonen 1kg
Caffe Crema bonen 1kg
Mövenpick Caffe crema koffiebonen; de gebrande koffiebonen zorgen voor heerlijk koffie genot met een fluweelzachte cremalaag. Gemaakt van 100% Arabica bonen.
€10,49
-8%
Mövenpick Mövenpick bonen proefpakket 5 x 1kg
Mövenpick bonen proefpakket 5 x 1kg
Mövenpick is al decennia lang één van de premium koffiesoorten. De kwaliteit van de producten wordt al meer dan 70 jaar hooggehouden, want alleen een hoge kwaliteit van de bonen waarborgt een hoge kwaliteit in het kopje.
€52,45€48,45
Mövenpick Der Himmlische gemalen 500 gram
Der Himmlische gemalen 500 gram
100% Arabica gemalen koffie, uit de beste teeltgebieden. Koffie per kopje koffie is 7 tot 9 gram. Der Himmlische gemalen koffie, gemaakt van de allerbeste Arabicabonen.
€4,49
Mövenpick Der himmlische pads 16x op=op
Der himmlische pads 16x op=op
Mövenpick der himmlische koffiepads; 100% Arabica. De Mövenpick-klassieker gemaakt van 100% Arabica heeft de perfecte harmonie tussen smaak en aroma. Fijn en sensueel, een waar genot op elk moment van de dag.
€2,29
Mövenpick Der Himmlische bonen 500 gram
Der Himmlische bonen 500 gram
de klassieker van Mövenpick. Hooglandkoffiebonen uit de best groeiende regio's ter wereld geven deze koffie zijn rijke aroma.
€5,29
Mövenpick Espresso bonen 1kg
Espresso bonen 1kg
Deze krachtige en donkere espresso bonen zijn een mix van Arabica en Robusta koffiebonen. Ideaal voor koffiespecialiteiten als Latte Macchiato en Cappuccino en uiteraard de espresso. Bereid de espresso met 7 tot 9 gram koffie.
€10,49
Mövenpick Schümli bonen 1kg
Schümli bonen 1kg
Mövenpick Schümli bonen; caffè Crema in zijn puurste vorm, als dit is wat u verlangt, moet u zeker Mövenpick Schümli proberen. Want deze zeer volumineuze en milde koffie laat niets te wensen over en overtuigt zelfs zeer veeleisende koffiedrinkers.
€10,49
Mövenpick El Autentico bonen 1kg
El Autentico bonen 1kg
Mövenpick El Autentico koffiebonen; de koffie heeft en volle smaak en gemaakt van 100% Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen. Voor duurzame verbetering van de levensomstandigheden van boeren in de landen waar de koffie vandaan komt.
€10,49
-5%
Mövenpick Caffe Crema bonen 8kg - 100% Arabica - THT 2023
Caffe Crema bonen 8kg - 100% Arabica - THT 2023
Mövenpick Caffe crema koffiebonen; de gebrande koffiebonen zorgen voor heerlijk koffie genot met een fluweelzachte cremalaag. Gemaakt van 100% Arabica bonen.
€83,92€79,92
Stukprijs: €9,99 / Kilogram
Mövenpick Gusto Italiano bonen 1kg
Gusto Italiano bonen 1kg
Mövenpick Gusto Italiano koffiebonen; is een melange van koffiebonen die samengesteld is uit geselecteerde Arabica koffie uit Midden-Amerika en Robusta koffie uit Afrika gecertificeerd door Max Havelaar.
€10,49
Mövenpick Gusto Italiano bonen 250 gram
Gusto Italiano bonen 250 gram
Mövenpick Gusto Italiano koffiebonen; is een melange van koffiebonen die samengesteld is uit geselecteerde Arabica koffie uit Midden-Amerika en Robusta koffie uit Afrika gecertificeerd door Max Havelaar
€2,29
Mövenpick Proefbakje Mövenpick Espresso 200 gram
Proefbakje Mövenpick Espresso 200 gram
Heeft u deze bonen altijd al een keer willen proeven, maar vond u 1kg teveel? Dan is dit de uitgelezen kans om daar van te profiteren! Meer te weten komen over de smaak?
€2,43
Mövenpick der Milde gemalen 500 gram
der Milde gemalen 500 gram
Geselecteerde hooglandkoffiebonen uit de beste teeltgebieden ter wereld en een zorgvuldige, langzame branding zorgen voor het voortreffelijke aroma en de harmonisch uitgebalanceerde smaak. De milde melange van 100% Arabica bonen.
€4,69
Mövenpick Proefbakje Mövenpick El Autentico 200 gram
Proefbakje Mövenpick El Autentico 200 gram
Heeft u deze bonen altijd al een keer willen proeven, maar vond u 1kg teveel? Dan is dit de uitgelezen kans om daar van te profiteren! Meer te weten komen over de smaak?
€2,43
Mövenpick Edle Komposition gemalen 500 gram
Edle Komposition gemalen 500 gram
Mövenpick Edle Komposition; gemalen koffie deze lekkere Mövenpick-mix, samengesteld uit geselecteerde koffie van fijne koffie-aanbouwgebieden, biedt een harmonieuze genot door een intens en aromatische smaak.
€4,69
Mövenpick El Autentico gemalen 500 gram
El Autentico gemalen 500 gram
Mövenpick el Autentico; gemalen koffie is 100% gemaakt door Rainforest Alliance gecertificeerde boerderijen. El Autentico heeft een volle en substantiële smaak.
€4,99
Mövenpick

De naam Mövenpick staat, binnen de internationale gastronomie, al jarenlang voor premium kwaliteit. “Mövenpick of Switzerland” wordt volgens de oorspronkelijke Zwitserse receptuur in de koffiebranderijen van J.J. Darboven gebrand. 

Voor deze speciale melanges zijn slechts zeer hoogwaardige bonen met een bijzonder rijk aroma geselecteerd. Een intensieve temperatuur controle bij het branden, gekoppeld aan de specifieke melange, zorgt voor de unieke smaak en het heerlijke aroma van deze premium koffie (Swiss Premium Quality).