• Lorem ipsum

Gimoka

Gimoka Gran Bar bonen 1kg
Gran Bar bonen 1kg
Uitstekend voor het maken van lange zwarte koffie. Het mengt ook goed met melk om een lekkere cappuccino en latte macchiato te maken.
€5,95
Gimoka L'Espresso All'Italiana bonen 1kg
L'Espresso All'Italiana bonen 1kg
Gimoka L'Espresso All'Italiana koffiebonen; is een combinatie van Indonesische Arabica (10%) en Braziliaanse Robusta (90%). De juiste branding geeft de koffie een smaak van gemiddelde intensiteit met subtiele hints van karamel.
€5,95
Gimoka Gran Festa bonen 1kg
Gran Festa bonen 1kg
De koffie heeft een heerlijke lichte crema met een volle ronde smaak. Het is een zeer sterke koffie met een hoog cafeïnegehalte. 95% arabica en 5% robusta
€5,99
Gimoka Aroma Classico bonen 1kg
Aroma Classico bonen 1kg
Italiaanse espressobonen van Gimoka. Bestaat voornamelijk uit Robusta bonen met een vleugje Arabica koffie. De melange heeft een volle, krachtige smaak met herkenbare tonen van hout en cacao.
€5,95
Gimoka Proefbakje Gimoka Dulcis Vitae 200 gram
Proefbakje Gimoka Dulcis Vitae 200 gram
Heeft u deze bonen altijd al een keer willen proeven, maar vond u 1kg teveel? Dan is dit de uitgelezen kans om daar van te profiteren! Meer te weten komen over de smaak?
€1,76
Gimoka

Gimoka voor 40 jaar Italiaans branden van koffiebonen. Gimoka srl ​​​​is de tweede brander in Italië. Gimoka koffiebonen zijn geschikt voor diverse toepassingen, van thuis, buitenshuis en volautomatische koffiemachines. Koffiebonen zijn er in verschillende varianten, met verschillende intensiteit en aroma of formaat. Kies je favoriete.